Stagiu/Intership - Agile Bussiness Analyst on SAP

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile Stagiu/Intership - Agile Bussiness Analyst on SAP active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.03.2024
  Remote work: Remote
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  Profil :
  Studii superioare in unul din domeniul informatic sau financiar: Cibernetica, Informatica, Automatica si Calculatoare, Finante (an terminal sau master)
  Limba engleza (limba franceza constituie un avantaj)
  Asadar, daca esti o fire minutioasa, atenta la detalii, preocupata de a face lucrurile sa mearga si propui noi moduri de lucru, atunci vrem sa te cunoastem!

  Responsabilitati

  Analiza cerintelor business
  Analiza KPI si implementare functionalitati din domeniul Finance in aplicatii SAP
  Analiza flux date SAP
  Testare functionalitati implementate in SAP

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  Aplica fara CV
  Hybrid

  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (254)