Workshop: Codul secret al leadershipului: de la junior la manager (ultimele locuri)

Companie: Automatic Data Processing (ADP) Romania
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Management Trainee
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 27.10.2023
    Remote work: On-site

     



    Te afli in cautarea ingredientului secret al carierei tale? 

    Leadershipul este ingredientul principal pentru a descoperi liderul interior si te va ajuta sa devii un lider autentic si inspirational pentru ati atinge obiectivele.  

     

    In cadrul acestei sesiuni, vei descoperi esenta unui leadership autentic si inspirational, care te va ajuta sa iti setezi abilitatile  de a deveni lider de impact.  


     

      Accesul in cadrul sesiunii este GRATUIT, dar locurile sunt LIMITATE.



     

    📍 Unde are loc evenimentul?

    Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti






    Claudiu este responsabil pentru dezvoltarea si imbunatatirea continua a strategiei globale - go to market si livrarea de servicii pentru una dintre cele mai importante platforme globale de salarizare.  

    Claudiu aduce peste 15 ani de experienta in domeniul externalizarii proceselor de afaceri si în zonele de centre de servicii partajate, fiind implicat sau responsabil in HCM, implementare, migrari, dezvoltare de aplicatii, securitate, rezilienta si continuitate a afacerii, programe NPS si de experienta a clientilor, tranzitie, management de contracte, audit, conformitate, calitate si instruire.   



     

    Alina lucreaza la ADP de peste 7 ani, iar in prezent gestioneaza operatiunile pentru echipele de implementare si servicii care lucreaza pe platformele din Franta, Italia si Spania.  

    Pe parcursul carierei sale de peste 21 de ani, Alina a condus, timp de 17 ani, echipe tehnice, operationale si comerciale in domeniul calatoriilor, imagistica medicala, comert electronic si, in prezent, resurse umane.  

    Îi place sa construiasca organizatii de invatare, un loc conceput in mod intentionat pentru a extinde experienta, intelegerea si, in cele din urma, performanta fiecarei persoane. 



     

    Diana are peste 20 de ani de experienta in domeniul resurselor umane si al salarizarii, de la administrare, achizitia de talente, performanta, training si, mai nou, salarizare, angajare si coaching pentru oameni.  

    Diana s-a alaturat ADP in septembrie 2015 intr-un proiect de implementare a sistemului de salarizare, in iulie 2016 a fost promovata ca Team Leader al aceleiasi echipe, iar 3 ani mai tarziu a devenit Manager al intregii organizatii Small Business Services din Bucuresti.  

    In aprilie 2021, și-a extins misiunea fiind promovata ca Senior Manager si membru în comitetul de conducere, iar 2 ani mai tarziu ca Service Delivery Director.   

     

    La ADP, vei fi recunoscut pentru punctele tale forte. Vei fi binevenit si celebrat pentru persoana care esti, pentru diferitele tale perspective si idei - in timp ce lucrezi intr-un loc de munca agil si creativ, unde iti poti trai cea mai buna viata ca asociat si ca individ. 

    Iti oferim instruirea si instrumentele care sa te ajute sa cresteti intr-o cultura deschisa si incluziva axata pe progres. Acolo unde oamenilor le pasa, se formeaza prietenii si se face impact. In fiecare zi. In viata ta si a altora. 



    De ce sa participi?
     

    🌟Patrunde in esenta leadershipului autentic; 

    🗣️Imbunatateste-ti abilitatile de comunicare si devino un lider carismatic; 

    🤝Exploreaza strategii inovatoare pentru a construi o echipa unita si performanta;

    🚀Transforma provocările in oportunitati de crestere si dezvoltare personala si profesionala.





    Ne vedem la Sala Palatului!



     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Otopeni,

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Strainatate, Iasi,

    Vezi job-uri similare (53)