Last days to register to Career kickstart discussions

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Hipo Events active.


Vezi toate anunturile Last days to register to Career kickstart discussions active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Internship
 • Management Trainee
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Cluj Napoca
 • Timisoara
 • Anunt la nivel national
  Actualizat la: 06.04.2022

  Te asteptam aceasta editie alaturi de noi pentru o discutie despre viata profesionala, cum poti incepe cariera pe care ti-o doresti, cum sa afli ce iti doresti cu adevarat sa faci, care sunt barielele pe care trebuie sa le darami si cum sa ramai motiva pe drumul catre succes. Aceste discutii vor fi sustinute de consilieri de cariera cu experienta pregatiti sa iti raspunda la intrebari!  Alatura-te discutiilor de dezvoltare profesionala!


  DATA:
   6 Aprilie, 11:30 - 12:30   

  SPEAKERI: Corina Neagu - Managing Partner @DARE Development Advice Resources  

  „Am fondat Dare (Development Advice & Resources) în 2016 fiind cu adevărat conștientă că pot aduce valoare multor oameni și multor companii prin ceea ce fac cel mai bine: descoperind potențialul în oameni și făcându-l să funcționeze pentru a-și atinge obiectivele.

  Lucrul cu oameni din întreaga lume (susțin workshop-uri de resurse umane și management în Asia din 2015 și sunt profesor de business și HR la Link Academy din București) este uimitor, prin urmare îmi propun să ofer excelență în tot ceea ce fac: recrutare, proiectare organizațională și dezvoltare, formare, centre de evaluare, coaching, mentoring, consultanță în resurse umane."  Gabriela Mihoci - Consilier de cariera 

  „Învățarea este o călătorie și fie că este una planificată sau spontană, te angajezi în ea doar dacă alegi să o faci.
  De mai bine de 10 ani, mă bucur să merg în această călătorie alături de cei care doresc să investească în propria dezvoltare. Cu accent pe dezvoltarea abilităților soft, obiectivul meu este ca fiecare dintre colegii mei să-și atingă obiectivele.”  Alte detalii:

   

  • Participarea este gratuita;
  • Sesiunea dureaza 60 de minute;
  • Poți participa la mai multe sesiuni, dacă acestea nu se suprapun.


  * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare, înregistrare pentru eveniment). De asemenea, înțelegeți și acceptați termenii și condițiile Hipo.ro.