Arhitect Junior

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Arhitect Junior active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Arhitectura - Design - Proiectare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Arhitectura - Design - Proiectare
 • Constructii
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Otopeni
 • Actualizat la: 24.09.2022
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.
  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.
  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.
  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  BIA HR este in cautarea mai multor persoane pentru pozitia de ARHITECT JUNIOR - pozitie deschisa in cadrul unei companii de proiectare, arhitectura si design din zona Victoriei.

  Cerinte:

  -Absolvent al Facultatii de Arhitectura;
  -Experienta de minimum 6 luni in domeniul arhitecturii;
  -Cunostinte ale programelor AutoCAD/Revit ;
  -Cunsotinte in proiectelor tehnice (masuratori, relevee, documentatie avizare si autorizare, proiect tehnic, detalii, stereotomii, liste de cantitati);
  -Experienta in elaborarea documentatiilor pentru toate fazele de proiectare;

  Responsabilitati

  -Elaborarea proiectelor, ca parte a unei echipe tehnice, sub indrumarea unui project manager, pentru toate fazele de proiectare;
  -Elaborarea proiectelor de concept, a prezentarilor si a studiilor de solutii,
  -Realizeaza proiectelor tehnice (masuratori, relevee, documentatie avizare si autorizare, proiect tehnic, detalii, stereotomii, liste de cantitati);
  -Intocmirea documentatiei pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor;
  -Vizite pe santier pentru urmarirea lucrarilor, atunci cand este nevoie;

  Alte informatii

  - Pachet salarial atractiv;
  - Posibilitatea de a lucra in cadrul unei companii stabile, in continua dezvoltare, care investeste in angajati;
  - Dezvoltarea competentelor proprii într-o echipa dinamica, alaturi de persoane-cheie din cadrul companiei.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>