Ultimele zile de inscriere la Webinarul de cariera: Împreună, putem reinventa roata!

This job is no longer active!

View all ads Michelin Romania active


View all ads Ultimele zile de inscriere la Webinarul de cariera: Împreună, putem reinventa roata! active on Hipo.ro

View all ads Chemistry - Petrochemistry active on Hipo.ro

View all ads Engineering active on Hipo.ro

View all ads Management - Consulting active on Hipo.ro


Company: Michelin Romania
Domain:
  • Chemistry - Petrochemistry
  • Engineering
  • Management - Consulting
  • Ad type: event
    Ad level: 1 - 5 years of experience
    Location:
  • Brasov
  • Campina
  • Ploiesti
  • nationwide
    Updated at: 08.04.2022
    Remote work: On-site

    Michelin, lider în domeniul anvelopelor, se dedică îmbogățirii durabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea anvelopelor pentru fiecare tip de vehicul. De asemenea, oferă servicii inovatoare de sprijin pentru afaceri, servicii de mobilitate digitală și publică ghiduri de călătorie, hoteluri și restaurante, hărți și atlase. Michelin are peste 4500 de angajați în România: 3 fabrici (2 în Zalău și 1 în Florești - Prahova), precum și o rețea comercială, și un centru de servicii partajate, în București. Biroul din București găzduiește și centrul de coordonare pentru regiunea Europei Centrale.

     
    Alatura-te webinarului de cariera: Impreuna, putem reinventa roata! sustinut de MIchelin Romania!

     

    Te așteptăm să interacționezi cu noi, Michelin România, într-un format inedit, online. Vei avea ocazia să vorbești direct cu doi reprezentanți ai fabricilor noastre de anvelope din Prahova și Sălaj. Ne propunem să îți prezentăm principalele joburi și parcursuri de carieră posibile pentru un inginer la început de drum, care își dorește să își construiască o carieră în mediul industrial și să îți furnizăm un set de tips and tricks care să te ajute în dezvoltarea ta.


    DATA: 8 Aprilie | 15:00 - 15:45

    SPEAKERI:  Cristian Lazăr, Director Resurse Umane @Platforma Industrială Michelin Zalău 

    De 18 ani în Industria Anvelopelor, pornind pe această cale cu primul start educativ la  Facultatea de Automatică la Universitatea Tehnică la Cluj-Napoca. Primul job în echipa  Michelin Zalău a fost în calitate de Inginer de Proces, după care a urmat un parcurs interesant  de  carieră, astăzi ocupând poziția de Director Resurse Umane.





    Georgiana Adelina Mociornita are 32 de ani si este de profesie inginer. 

    A absolvit cursurile Facultății de Petrol și Gaze din Ploiești, Facultatea de Tehnologia Petrolului  și Petrochimie, Specializările Ingineria mediului (licență) și Controlul Calității Produselor și a  Factorilor de Mediu (masterat). Primul contact cu lumea Michelin l-a avut în anul 2012, iar în  cei 10 ani petrecuți în companie a schimbat mai multe joburi, având deja un parcurs profesional  care poate inspira ingineri la început de drum. 


    Alte detalii:
     

    • Participarea este gratuita;
    • Sesiunea dureaza 45 de minute;
    • Poți participa la mai multe sesiuni, dacă acestea nu se suprapun.


    * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare, înregistrare pentru eveniment). De asemenea, înțelegeți și acceptați termenii și condițiile Hipo.ro.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Otopeni, Ploiesti,

    Brasov,

    Aplica fara CV
    Brasov, Ghimbav,

    Vezi job-uri similare (5)