Customer Support Agent - Shift Work

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Superbet active.


Vezi toate job-urile Customer Support Agent - Shift Work active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: Superbet
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Superbet is the largest sports betting operator in Romania, with offices in UK, Poland, Austria, Croatia, Serbia, Cyprus, and Malta.

  Keeping the ball rolling since 2008, our team now consists of more than 4.000 people who are the major driving forces behind our success.

  Cerinte

  Candidatul Ideal
  Important: Acest rol necesită muncă în ture și ture în weekend.
  Abilitati de comunicare si ascultare activa; Abilitatea de a lucra in echipa; Cunostinte bune de operare PC (excel, word); Cunostinte medii de limba engleza (scris, citit, vorbit); Foarte bune cunostinte de limba romana (scris, citit, vorbit); Disponibilitate pentru lucrul in ture; Dedicare pentru rezolvarea solicitarilor clientilor; Spirit de observatie.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului
  Acorda asistență clienților interni și externi prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile (prin e-mail, prin telefon, prin chat live, whatsapp, alte canale de comunicare care pot aparea pe parcurs); Colaboreaza indeaproape cu departamentul de fraudă pentru controale și procese de fraudă; Gestioneaza reclamațiile pentru a oferi soluții și alternative adecvate în termenele limită; Construieste relații de încredere durabile prin comunicare deschisă și interactivă; Furnizeaza informații corecte, valide și complete utilizând metodele si instrumentele corecte; Participa la programele de pregatire profesionala in vederea atingerii nivelului de performanta.

  Program de lucru in ture: (07.00-15.30/15.30-24.00/22.30-07.00)

  Alte informatii

  Descrierea companiei
  Vino si tu in echipa Superbet!

  Fondat in 2008, Grupul Superbet - liderul pietei de retail din Romania, operează in 2021 o rețea de aproximativ 1.000 de agenții și are peste 4.000 de angajați. Este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și unul din cei mai mari contribuabili la bugetul national, cu aproape 57 de milioane de euro plătite în 2018.

  Superbet are printre acționari gigantul american, Blackstone, companie listată pe Bursa din New York (NYSE), cu active în administrare de peste 512 miliarde de dolari.

  Misiunea Superbet este sa ofere entertainment si sa creasca nivelul adrenalinei pariorilor oferind produse unice cum ar fi: pariuri sportive cu cele mai bune cote si cea mai diversificata oferta de piata, bonusuri la castig, loterii intrenationale de pe toate continentele, pariuri live pentru care poti paria pe tot parcusrul evenimentului in desfasurare, pariuri pe curse de caini cu oportunitate de castig la fiecare minute, aparate de jocuri de ultima generatie si Jackpot national. Fiecare pariu Superbet devine o aventura in care pariorii isi pot transforma pasiune pentru sport in castiguri uriase.

  Condus de o echipa cu experienta in domeniul jocurilor de noroc, Superbet este acum compania cu cea mai pronuntata ascensiune din domeniul Betting & Gaming din Europa Centrala si de Est, intreaga echipa concentrandu-se pe extinderea si consolidarea afacerii de pariuri sportive ata la nivel national cat si international.

  Viziunea Superbet este sa devina numarul 1 in fiecare tara in care decide sa investeasca.

  Cu un numar de peste 4000 de angajati, in echipa Superbet iti poti pune in valoare calitatile si te poti dezvolta profesional, crescand in fiecare saptamana. Hai sa faci parte din echipa Superbet, lider Mondial in domeniul Betting&Gaming.