Webinar Cum te promovezi cand nu ai experienta de trecut in CV @Angajatori de TOP National

Companie: Teleperformance Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Management - Consultanta
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Brasov
 • BUCURESTI
 • Constanta
 • Actualizat la: 05.11.2020

  Teleperformance Romania este o filiala a Teleperformance Group, liderul mondial in managementul experientei clientului omnichannel externalizat, incepand cu activitatea sa în 2004. Actionam acum cu peste 1.300 de angajati care ofera servicii de calitate jucatorilor din prima linie de pe piata locala, cat si pe plan international piata (banci, companii de asigurari, operatori de telecomunicatii si altele).

   
   
  Webinar Cum te promovezi cand nu ai experienta de trecut in CV 

  Webinar sustinut pentru a ghida si de a-I ajuta candidatii fara experienta sa isi construiasca un CV atractiv.  Speakers:  Claudia Mitrofan – Communication Manager

  Zana comuncarii TPRO pe plan intern, dar si extern legat de mediul online sau presa scrisa. "Comunicarea are multe forme si, desi pentru fiecare dintre noi poate insemna altceva, atunci cand lucram in echipa e important sa ne punem in valoare punctele comune pentru a ne bucura mereu de interactiuni/schimburi clare si constructive." Pasionata de flori, pisici si descoperirea/explorarea directa a naturii umane.

  Jose Kombo – Employer Branding Ambassador


  Orientata catre tot ce inseamna respect si grija pentru colegi si implicit pentru imaginea companiei. “Respectul si seriozitatea sunt atuuri pe care ambele parti trebuie sa le puna pe masa din prima clipa”. Pasionata de oameni, zambete si muzica.

  Andrei Furnica, Recruiting Manager al Teleperformance Romania

  Despre TP – Inainte sa vin in Teleperformance nu stiam ca TP este asa mare la nivel global, a fost impresionant pentru mine. Mi-a placut foarte mult ceea ce urma sa fac, mediul foarte divers si dynamic, eu veneam cu experienta din cu totul alte industrii: IT&C, FMCG, Banking.

  Pentru mine TP in trei cuvinte ar fi Schimbare – Viitor – Colegialitate. (…) Un mesaj pentru candidati si viitori angajati ai Teleperformance Romania – mesajul meu este inspirit chiar din ideea de baza a Grupului Teleperformance – Let’s meet and make each interaction matter.

  Cand? 5 Noiembrie, 11:30-12:15  Good to know:


   
  • Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine. Aici ai agenda completa a webinariilor.
  • Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.
  • Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.
  • Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final.

  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.