Webinar Cum te promovezi cand nu ai experienta de trecut in CV @Angajatori de TOP National

Companie: Teleperformance Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Management - Consultanta
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Brasov
 • BUCURESTI
 • Constanta
 • Actualizat la: 26.10.2020

  Teleperformance Romania este o filiala a Teleperformance Group, liderul mondial in managementul experientei clientului omnichannel externalizat, incepand cu activitatea sa în 2004. Actionam acum cu peste 1.300 de angajati care ofera servicii de calitate jucatorilor din prima linie de pe piata locala, cat si pe plan international piata (banci, companii de asigurari, operatori de telecomunicatii si altele).

   
   
  Webinar Cum te promovezi cand nu ai experienta de trecut in CV 

  Webinar sustinut pentru a ghida si de a-I ajuta candidatii fara experienta sa isi construiasca un CV atractiv.  Speakers:

  Mirela Dogaru – HRBP

  Pasiunea ei profesionala se indreapta spre cunoastera si dezvoltarea oamenilor din organizatie si sa actionez spre binele acestora. “Experienta de 13 ani in domeniul recrutarii m-a ajutat sa inteleg punctele forte dar si pe cele slabe, ale mele cat si ale persoanelor cu care interactionez. Tind sa afisez o vointa puternica, sunt orientata spre comptetitie si doresc sa castig in permanenta, iar pentru acest lucru , nu imi ascund sentimentele. Analizez lucrurile cu grija si acord atentie deosebita detaliilor pentru a evita greselile si doresc sa fac lucrurile cat mai exact posibil. Sunt pasionata de lucrurile/momentele minunate din viata de zi cu zi!”
  Claudia Mitrofan – Communication Manager

  Zana comuncarii TPRO pe plan intern, dar si extern legat de mediul online sau presa scrisa. "Comunicarea are multe forme si, desi pentru fiecare dintre noi poate insemna altceva, atunci cand lucram in echipa e important sa ne punem in valoare punctele comune pentru a ne bucura mereu de interactiuni/schimburi clare si constructive." Pasionata de flori, pisici si descoperirea/explorarea directa a naturii umane.

  Jose Kombo – Employer Branding Ambassador


  Orientata catre tot ce inseamna respect si grija pentru colegi si implicit pentru imaginea companiei. “Respectul si seriozitatea sunt atuuri pe care ambele parti trebuie sa le puna pe masa din prima clipa”. Pasionata de oameni, zambete si muzica.

  Cand? 5 Noiembrie, 11:30-12:15  Good to know:


   
  • Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine. Aici ai agenda completa a webinariilor.
  • Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.
  • Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.
  • Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final.

  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.