AVITECH

Orase: Alba Iulia, Brasov, BUCURESTI, Chisinau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Targu Mures,
Industrie: Tehnica


AVITECH este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru domeniile audio-video, securitate, instalatii electrice, case inteligente, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima generatie.

AVITECH ocupa de 10 ani o pozitie de varf pe piata romaneasca de profil, iar portofoliul de clienti reflecta increderea pe care a castigat-o in timp, prin perseverenta si profesionalismul de care da dovada.

In prezent, AVITECH este structurata pe divizii specializate in patru domenii de activitate:
- Audio-Video (integrare A/V, videoconferinta, digital signage, pro audio, lumini)
- Systems (solutii profesionale in domeniul securitatii, al instalatiilor electrice, automatizarilor si BMS, IT&C)
- SmartHouse (solutii la cheie pentru domeniul rezidential)
- Service (suport tehnic, servicii garantie si post garantie)

La AVITECH implicarea angajatilor confera certitudinea evolutiei pozitive a companiei si a cresterii satisfactiei clientilor. De aceea, investitia in dezvoltarea personala si profesionala a echipei de specialisti AVITECH este un ingredient de baza al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactiva reprezinta valorile solide care vor transcende orice bariere spre indeplinirea obiectivelor organizatiei.

Avand o puternica cultura organizationala, bazata pe un spirit energic, inovatie, creativitate, buna dispozitie si ambitie, AVITECH are drept filosofie investirea in oameni capabili, ambitiosi, entuziasti. Astfel, compania si-a consolidat de-a lungul timpului o echipa formata din profesionisti care isi indeplinesc sarcinile cu placere si pasiune.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus si esti interesat sa devii parte din echipa AVITECH, contacteaza-ne sau trimite-ne un CV la adresa cariere@avitech.ro.

 

 

 

 

 

 

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.