Orange

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Telecom

Site www.orange.ro/jobs

Orange este ceea ce suntem si ceea ce facem, în fiecare zi

În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţã diferite.

Dar toţi au ales acelaşi lucru: sã comunice aşa cum simt, sã priveascã cu deschidere şi optimism spre viitor.

Pe toţi îi apropie Orange, indiferent dacã trãiesc în Marea Britanie, Franţa, Elveţia,  Belgia, Austria, Spania,  Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Coreea, Japonia,  India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali,  Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente.

Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc Orange în tot ce face.
Orange înseamnã cã vom schimba tiparele şi ne vom dezvolta în continuare pentru a-ţi oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovaţie şi transparenţã.

În ceea ce facem, la Orange România, vom contura în fiecare zi mai clar ce înseamnã acest univers şi care sunt beneficiile pe care le aduce.

Te invitãm sã experimentezi Orange şi avem încredere cã împãrtãsim aceeaşi convingere: viitorul este într-adevãr senin.


Dacă ai întreba oamenii de la Orange de ce au ales să lucreze aici, cu siguranţă ai afla o multitudine de motive. Suntem diferiţi, avem preocupări, aptitudini şi competenţe diferite, însă împărtăşim aceleaşi valori, iar asta ne face una din cele mai puternice şi unite echipe.

Reputaţie

Suntem o companie tânără, însă cu un istoric de invidiat în rândul companiilor de telecomunicaţii. Ne-am propus de la bun început să oferim servicii inovatoare şi uşor de folosit pentru a îmbunătăţi şi simplifica viaţa fiecăruia. 
Noi suntem cei care au vorbit pentru prima dată despre lucruri tehnice în cel mai simplu mod, pe înţelesul tuturor. Tot noi am fost avangardişti şi în ceea ce priveşte tarifele, atunci când am introdus taxarea la secundă. Această strategie de a pune întotdeauna clienţii pe primul plan ne-a transformat într-una dintre cele mai recunoscute şi atrăgătoare companii. Cele peste zece milioane de clienţi Orange România vorbesc de la sine despre asta.

Personalitate

Facem parte din Orange Group, o companie cu extindere globală. Cu toate acestea, Orange România îşi păstrează o personalitate unică şi distinctă, care se regăseşte în tot ceea ce facem, de la reclame până la mediul în care lucrăm, de la ambianţa şi profesionalismul întâlnit, până la serviciile oferite.

Cultura

La Orange te întâmpină o atmosferă relaxată şi prietenoasă. Aici îţi este încurajată orice idee care poate să facă lucrurile să meargă mai bine. În plus, ţi se oferă libertatea de a fi tu însuţi.


 

Mihaela - Corporate Customer Service Key Accounts Manager 

‘’Experienţa mea de până acum la Orange m-a maturizat, m-a făcut să înţeleg că munca este recompensată, că zâmbim după un succes şi încercăm să învăţăm după un eşec, că îţi poţi face prieteni, că aici nu există nu se poate, ci doar cum să facem.’’

Florin - Learning Consultant 

"De prin cursuri adunate, îmi amintesc că un om mai înţelept decât voi fi eu vreodată a spus că niciun vânt care îţi suflă în pânze nu îţi va fi favorabil atât timp cât ştii înspre ce port te îndrepţi. în cei şase ani în Orange, pentru mine, vântul a suflat şi suflă cu putere şi înainte, destinaţia e diversă – de la fiecare curs pe care îl susţin până la programele de învăţare care mă onorează."

Anca - Roadmap Manager 

"Experienţa mea la Orange a fost conştientizarea faptului că succesul şi calitatea se construiesc doar dacă astăzi ai rezultate mult mai bune decât ieri şi mâine mult mai bune decât astăzi."
 

Oana - Product Manager 

"în Orange am avut şansa de a mă dezvolta într-un mediu dinamic, am învăţat şi am evoluat profesional, am primit apreciere pentru munca depusă şi am avut satisfacţia de a veni înajutorul clienţilor, am legat prietenii adevărate cu oameni speciali şi am avut şansa să mă bucur de noutăţile pe care le aduce fiecare job."

 

Tudor - Product Manager 

"Am crezut că Orange este un loc de muncă bun în care lucrează profesionişti de la care ai mereu ce învăţa. Dar Orange e de fapt un fel de a două casă şi colegii îmi sunt o a doua familie."
 

Mihai - Head of Service Quality & Efficiency Management

"Head of Service Quality & Efficiency Management înseamnă…… în primul rând o mare responsabilitate. Departamentul pe care-l conduc este responsabil de monitorizarea şi performanţa serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri, de procesele transversale şi de gestionarea eficienţei care stă în spatele activităţilor din departamentul tehnic."

 

Ne-am propus să te ajutăm să faci cele mai potrivite alegeri, care să îţi aducă mulţumire şi să te facă să zâmbeşti în fiecare zi!

De aceea, am dezvoltat două programe de practică în care te poţi înscrie oricând:

Orange First Step:
Orange Educational Program:

Să faci echipa e lucru mare. Să te mândreşti cu asta, poate fi cea mai bună senzaţie de dimineaţă!

Nu poţi alege tot ce ţine de un job: oamenii vin şi pleacă în dezvoltarea lor, sediul şi biroul pot fi sau nu pe gustul tău,  poţi fi strălucit în ceea ce faci sau poţi avea momente de impas. Cu siguranţă însă, toate vin cu plăcere dacă eşti omul potrivit,în locul potrivit.

Chiar mai mult, într-un mediu prielnic,  te-ai putea surprinde realizând lucruri de care nu te-ai fi crezut în stare. Ce-ar fi deci,  dacă încă de la început, ai fi tu cel care alege comunitatea în care să fii un profesionist?

E simplu, pentru că: 

  • ţi-am pregătit un studiu de personalitate, pe care îl poţi completa oricând. E o distracţie de ~ câteva minute,  la finalul căreia primeşti profilul tău de angajat 
  • aşa vei şti către ce fel de domeniu să te îndrepţi pentru cele mai bune rezultate şi dacă împărtăşim aceleaşi valori 
  • la final, vei descoperi cât de simplu este să îţi dai seama ce cauţi, aşa că împărtăşeşte studiul şi prietenilor tăi,  aflaţi la început de carieră sau într-un moment de schimbare

Vrei sa afli cat de compatibili suntem?

Acceseaza acest quiz simpatic: http://surveys.orange.ro/s3/HRG 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Orange

Companie Oras(e) Data
Agent relatii clienti - Call Center Bacau

full-time 0 - 1 an experienta

Daca iti vine in mod natural sa-i ajuti pe ceilalti cu zambetul pe buze; iti face placere sa vorbesti la telefon si legi cu usurinta relatii; iti place sa lucrezi intr-o echipa dinamica; stii sa negociezi si, de obicei, reusesti sa obtii ceea ce-ti propui; esti spontan si [..]

Orange Bacau
23.07.2019
Customer Service Chat Consultant - call center Bacau

full-time 0 - 1 an experienta

Daca: · iti vine in mod natural sa-i ajuti pe ceilalti cu zambetul pe buze; · iti place sa lucrezi intr-o echipa dinamica; · reusesti sa obtii ceea ce-ti propui; · esti spontan si pasionat de social media si zona digitala; · esti dispus sa impartasesti cunostintele tale cu colegii. Atun[..]

Orange Bacau
23.07.2019
Shop Sales Assistant - Cluj-Napoca

full-time 0 - 1 an experienta

Cum arata o zi obisnuita de lucru? • Inca de la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferi sa ii ajuti. Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta. • Unii dintre acestia, fiind pe fuga, apreciaza oferta ta de a le face o programare sau pentru c[..]

Orange Cluj Napoca
23.07.2019
Office Infrastructure IT Technician

full-time 0 - 1 an experienta

IT Technician are rolul de a asigura suportul si monitorizarea echipamentelor informatice ale utilizatorilor, din punct de vedere hardware si software. Reprezinta un singur punct de contact pentru utilizatori privind incidente si solicitari legate de infrastructura IT (hardware/software) [..]

Orange BUCURESTI
23.07.2019
Order to Cash Operations Specialist

full-time 1 - 5 ani experienta

Education and experience:  Bachelor degree;  Minimum of 3 years related work experience in OTC management (or in similar environment), complex program;  Experience in international environment is a plus;  Good knowledge of ordering and billing;  Expertise in Excel (MS Access is[..]

Orange BUCURESTI
23.07.2019
Asistent relatii clienti persoane juridice

full-time 0 - 1 an experienta

Te asteptam in echipa noastra pentru ca esti ceea ce cautam! De la tine asteptam: • onestitate, interes si entuziasm; • sa fii absolvent de liceu sau student; • sa te descurci in limba engleza; • sa stii sa editezi un text in Word pentru a trimite mailuri; • iar de restul ne ocupam[..]

Orange Cluj Napoca
Timisoara
23.07.2019
Prepay Sales Representative Barlad

full-time 0 - 1 an experienta

Descrierea succinta a jobului: • gestioneaza si creste vanzarile in zona alocata asigurandu-se in acelasi timp ca imaginea punctelor de vanzare este in concordanta cu standardele Orange Romania; • mercantizeaza si promoveaza ofertele Orange in magazinele din portofoliu; • supervizeaza marfa[..]

Orange Barlad
23.07.2019
Asistent Relatii Clienti - contract nedeterminat

full-time Student/Absolvent

[..]

Orange BUCURESTI
23.07.2019
Prepay Sales Representative Bacau

full-time 0 - 1 an experienta

Descrierea succinta a jobului: • gestioneaza si creste vanzarile in zona alocata asigurandu-se in acelasi timp ca imaginea punctelor de vanzare este in concordanta cu standardele Orange Romania; • mercantizeaza si promoveaza ofertele Orange in magazinele din portofoliu; • supervizeaza marfa[..]

Orange Bacau
23.07.2019
Prepay Sales Representative Piatra Neamt

full-time 0 - 1 an experienta

Descrierea succinta a jobului: • gestioneaza si creste vanzarile in zona alocata asigurandu-se in acelasi timp ca imaginea punctelor de vanzare este in concordanta cu standardele Orange Romania; • mercantizeaza si promoveaza ofertele Orange in magazinele din portofoliu; • supervizeaza marfa[..]

Orange Piatra Neamt
23.07.2019
Telesales Representative

full-time 1 - 5 ani experienta

The Orange SOHO& SME Team is looking for a new colleague to fill in the position of Telesales Representative.[..]

Orange BUCURESTI
23.07.2019
Prepay Sales Representative Vatra Dornei

full-time 0 - 1 an experienta

Descrierea succinta a jobului: • gestioneaza si creste vanzarile in zona alocata asigurandu-se in acelasi timp ca imaginea punctelor de vanzare este in concordanta cu standardele Orange Romania; • mercantizeaza si promoveaza ofertele Orange in magazinele din portofoliu; • supervizeaza marfa[..]

Orange Vatra Dornei
23.07.2019
Sales Representative Bucuresti

full-time 0 - 1 an experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Sales Representative din magazinul nostru din Bucuresti.[..]

Orange BUCURESTI
23.07.2019
Shop Sales Assistant Timisoara

full-time Student/Absolvent

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Shop Sales Sales Assistant din magazinul nostru din Timisoara.[..]

Orange Timisoara
23.07.2019

Joburi Orange

Companie Oras(e) Data