Total Technologies

Orase: BUCURESTI, Ilfov,
Industrie: IT&C SoftwareFondata in anul 1992, Total Technologies este o companie IT specializata in integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, Vocollect si RFID, ce ofera clientilor solutii complete de colectare si prelucrare automata a datelor prin aplicatii integrate de tip: Gestiunea depozitelor, Inventarierea mijloacelor fixe, Trasabilitate in productie, Urmarirea bunurilor pe intreaga retea de distributie, Automatizarea fortei de vanzari si Automatizarea operatiunilor din retail.
Partener Oficial Honeywell, fiind singurul centru de service autorizat pentru echipamente de colectare automată a datelor.

Premiul pentru INOVAȚIE SOLUȚII DIGITALE-VOCE ÎN SUPPLY CHAIN 2018 i se acordă companiei Total Technologies în cadrul evenimentului EXPO Tranzit 2018, desfășurat în perioada 26 – 27 Aprilie, la Cluj.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Total Technologies

Companie Oras(e) Data
Software Developer - Total Technologies GROW & HORIZON!

full-time 1 - 5 ani experienta

Interactiunea cu specialisti IT la nivel international AI&LM[..]

Total Technologies BUCURESTI
13.12.2019
Tehnician electronist

full-time 1 - 5 ani experienta

Repararea echipamentelor electronice; Servicii Suport on-site parteneri & suport on-line; Mentinerea la zi a stocului de piese si al echipamentelor care i-au fost incredintate; Realizarea documentele (RMA) necesare trimiterii in garantie a echipamentelor care nu pot fi repara local in service.[..]

Total Technologies BUCURESTI
13.12.2019

Joburi Total Technologies

Companie Oras(e) Data