Miele Tehnica

Orase: Brasov,
Industrie: InginerieMiele este liderul mondial în furnizarea de aparate electrocasnice de înaltă calitate. La acestea se adaugă produsele profesionale: mașini profesionale de spălat vase, de uscat rufe, precum şi aparatură profesională de curăţare şi dezinfectare pentru uz medical şi de laborator.

Compania, fondată în 1899, deține 8 unități de producție în Germania şi câte o fabrică în Austria, Romania, Cehia şi China. Cifra de afaceri în anul financiar 2015-2016 a fost de 3,71 miliarde euro. În 46 de ţări, Miele este prezentă prin propriile reprezentanţe şi, în alte 49, prin importatori. În toată lumea, compania familială, condusă de a patra generație, are peste 18.000 de angajați. Sediul central al companiei este în Gütersloh, Westfalia, Germania.

Miele şi-a consolidat autoritatea în ceea ce priveşte dezvoltarea internă de plăci cu circuite integrate şi componente electronice, prin înfiintarea unei noi unităţi de producţie la Braşov, România, alături de cea de la Gütersloh.


La Brașov, Miele Tehnica și-a început producția în septembrie 2009, asigurând firmei Miele necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente cu care Miele şi-a câştigat renumele.

Într-o clădire modernă şi beneficiind de echipamente performante, cele mai înalte standarde de calitate valabile pentru toate produsele şi locaţiile Miele din lume sunt respectate pe deplin.

În august 2015, tot la Brașov, s-a inaugurat divizia de dezvoltare software. În cadrul acestei divizii, sunt realizate programe software pentru o gamă extrem de variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

Principiile de bază Miele călăuzite de aceste standarde, preocuparea pentru mediu şi grija pentru angajaţi se regăsesc în practică prin obținerea certificărilor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 şi SA 8000.

1. Programul de Mastership

Programul de Mastership a fost lansat în anul 2012. Acesta se derulează pe parcursul a 12 luni şi se adresează studenților din an terminal sau masteranzilor din domeniul automaticii, științei calculatoarelor, electronicii sau științelor economice. Pe parcursul celor douăsprezece luni, persoanele selectate pentru a participa la acest program parcurg stagii de pregătire teoretică şi practică în diferite departamente ale companiei, participă la activităţi de pregătire teoretică (cursuri tehnice şi de soft-skills) precum şi la stagii de pregătire în una din fabricile grupului. La sfârșitul perioadei de mastership participanții au posibilitatea să devină angajați ai companiei.
Pentru mai multe detalii privind programul de mastership din acest an urmăriți site-ul nostru www.miele.ro

2. Programul de internship

În 2016 am demarat un nou tip de program dedicat studenților de la Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din Brașov și București. Astfel, timp de 3 luni, pe perioada vacanței de vară, studenții care au absolvit anul II sau III au posibilitatea să participe la un program de Internship în una dintre cele patru arii: Software Development, IT, Producție sau Calitate. În timpul petrecut la noi, studenților le este alocat anumit proiect pe care trebuie să îl dezvolte, bazându-se atât pe cunoștințele teoretice din facultate, cât și pe informații noi pe care le acumulează în cadrul companiei noastre.

3. Investiții în infrastructura școlară

Într-un secol în care tehnologia și accesul rapid la informație sunt o constantă și totodată o necesitate a vieții de zi cu zi, compania Miele Tehnica derulează diferite acțiuni menite să sprijine și să faciliteze accesul la educație şi informaţie al elevilor și studenților. Enumerăm aici câteva proiecte pe care le-am derulat: dotarea unui laborator de informatică în cadrul Facultăţii de Inginerie Electriă şi Ştiinţa Calculatoarelor din Universiteai Transilvania, dotarea laboratorului de informatică din cadrul liceului Petru Rareș din Feldioara, contribuția la amenajarea Podiumului Companiilor din cadrul Corpului C al Universității Transilvania, dotarea laboratorului de electronică din cadrul Universității Politehnica București cu echipamente specifice, etc.4. Susținere evenimente sau concursuri școlare și universitare

Miele este un partener și sponsor constant în organizarea de evenimente și concursuri dedicate elevilor ți studenților, în special din aria de electronică sau informatică. Dintre evenimentele în cadrul cărora Miele este deja un partener tradițional pot fi menționate: AFCO – Absolvenți în Fața Companiilor, BEST Information Technology, TIE – Interconnection Technology in Electronics, Hard & Soft Suceava, SIITME, etc..
       

 

Durabilitate

Produsele Miele au cea mai lungă durată de utilizare dintre toate aparatele electrocasnice. Nici un alt brand nu se apropie măcar de asigurarea unei asemenea longevităţi a produsului. Un test de anduranţă efectuat de institutul independent de cercetare a întreţinerii rufelor Wfk din Krefeld, Germania, a arătat că dintre toate maşinile testate, maşina de spălat Miele a fost singura care funcţiona perfect chiar şi după 5000 de cicluri de spălare, echivalentul aproximativ a 20 de ani de utilizare obişnuită.

Ciclul mediu de viaţă, cu peste şase ani mai lung decât al maşinilor concurenţei, influenţează semnificativ caracterul ecologic al unui model: electrocasnicele funcţionale pe termen lung economisesc energie electrică şi resurse naturale, deoarece nu trebuie înlocuite frecvent.

Teste de calitate

În laboratoarele Miele de testare, electrocasnicele noastre sunt în continuu testate până la limită. Pentru a se putea asigura un ciclu de viaţă de 20 de ani, toate produsele trebuie să treacă diversele teste cu brio, înainte de a fi aprobate pentru producţie în serie.

Teste independente efectuate de consumatori

Cel mai bun model testat: Miele”. Acesta este deseori rezultatul testelor naţionale şi internaţionale efectuate asupra produselor. Nu mai puţin de 12 electrocasnice Miele au ieşit pe primul loc ori au obţinut punctaje maxime între 2000 şi 2005 din partea Stiftung Warentest (StiWa), asociaţia numărul 1 al consumatorilor din Germania. Şi revista germană „ÖKO-Test” a subliniat avantajele electrocasnicelor Miele. Miele câştigă în mod regulat punctaje maxime la testele efectuate de „Which”, revista Asociaţiei Consumatorilor din Marea Britanie. În mod deosebit aspiratoarele au impresionat organizaţiile de monitorizare ale consumatorilor în întreaga lume.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.