Noutati despre targul Angajatori de TOP Virtual

Cea mai mare editie Angajatori de TOP se muta in online. La Angajatori de TOP Virtual, skill-urile pe care le detii te conduc spre cariera dorita.

In perioada 2-22 aprilie cea mai mare editie Angajatori de TOP se muta in online. Vei putea aplica la mii de joburi la nivel national in cadrul Angajatori de TOP Virtual, direct din confortul casei tale.

Esti student sau proaspat absolvent? Aplica la cele mai ravnite programe de internship si trainee prezentate in cadrul targului online de joburi

Peste 160 de companii participa la targul online de joburi de cariera Angajatori de TOP Virtual iar majoritatea au oportunitati de cariera pentru candidati entry-level, proaspat absolventi sau studenti.

Lucreaza cu PhotoHotel in Spania sau Grecia - Job, Pareri, Salariu si atributiile unui Fotograf Hotelier

PhotoHotel este o companie Romano-Franceza, fondata in Grecia in anul 2008. Aventura a pornit din dorinta de a oferii fotografii de vacanta turistilor din hotelurile din Grecia. In prezent, compania are peste 200 de angajati si activeaza in peste 100 de structuri hoteliere la nivel european.

6 intrebari si raspunsuri de la cel mai dorit angajator IT&C din Romania

Microsoft este unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie si servicii la nivel global, dar si printre pionierii unora dintre cele mai dinamice zone din sfera tehnologiei – Cloud, AI, Machine Learning, Cognitive Services etc. Mai mult, se numara printre principalii poli de cercetare si dezvoltare in domeniul digital si cele conexe lui, prin centrele Microsoft Research si printr-o retea globala de colaborar

35% of our team members have been promoted within their department - apply to our jobs and have the career that you wish

We are a diverse and international company, inspiring and attracting people of all ages and professions. We support the development of our employees and offer them local and international career opportunities. Our relationships are based on mutual trust and our common leadership philosophy. We offer a working environment that respects individual needs and values everyone’s contribution.

C4 Yourself: programul de internship Carrefour este prezentat la Angajatori de TOP Virtual

Ca angajator, ne dorim sa fim transparenti in ceea ce priveste modul de organizare si functionare al businessului si, pe de alta parte, sa le oferim o experienta placuta tuturor tinerilor interesati sa ne cunoasca. In acelasi timp, vrem sa participam responsabil la formarea lor in cariera, sa le oferim sansa de a-si forma experienta necesara si posibilitatea sa ne aleaga, in cunostinta de cauza, si sa creasca alaturi

Numeroase pozitii de middle management deschise in cadrul targului online Angajatori de TOP Virtual

Decizia de a face o schimbare in cariera nu este deloc usoara. Unele persoane au tendinta de a amana acest moment fie pentru ca apreciaza ca nu sunt pregatiti, fie pentru ca se tem ca nu au competentele necesare.

HARMAN - The company which made software for Lamborghini and Ferrari, presents the job opportunities at Angajatori de TOP Virtual

Chances are HARMAN and its innovative brands have already touched your life today.  HARMAN designs and engineers connected products and solutions for automakers, consumers, and enterprises worldwide, including connected car systems, audio and visual products, enterprise automation solutions and connected services.  

Black Friday pentru joburi la Angajatori de TOP Virtual!

Din dorinta de a veni in ajutorul tau cu cele mai tentante oferte care sa raspunda nevoilor tale, iata ca organizam cel mai mare Black Friday de pana acum! Black Friday pentru joburi, cea mai extinsa si complexa “promotie” pe care nu trebuie sa o ratezi.

Viziteaza sediile companiilor participante la Angajatori de TOP Virtual

Pentru fiecare dintre noi mediul si locul unde ne desfasuram activitatea sunt extrem de importante, iar lucrul acesta se datoreaza faptului ca deseori petrecem mai mult timp la birou decat acasa. Intre 30 octombrie si 12 noiembrie, de Black Friday pentru joburi, ai ocazia sa vizitezi sediile a peste 40 de angajatori prin intermediul Realitatii Virtuale direct din confortul casei tale.

Nokia ofera oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Virtual

Exista o flexibilitate destul de mare in program, relatiile ierarhice exista insa nu reprezinta un obstacol in calea comunicarii simple si informale, inovatia este incurajata printr-un program “Let’s challenge!” prin care angajatii pot propune idei care sa imbunatateasca diverse aspecte legate de partea tehnica, de spatiul de lucru, de bunastarea angajatilor, branding etc.