Afla ce companii cauta ingineri la Angajatori de TOP Virtual – aprilie 2017Ai experienta in Inginerie sau abia ai terminat studiile intr-unul din domeniile tehnice si iti cauti un job? Indiferent de stadiul in care te afli in cariera, iti poti gasi un job la editia virtuala a targului de cariera Angajatori de TOP.

In ultimii ani, datorita dezvoltarii tehnologiilor din ce in ce mai performante, cerinta pentru ingineri care sa inoveze a crescut semnificativ. Companiile din diverse domenii cauta ingineri cu experienta sau aflati la inceput de drum, pentru pozitii tehnice precum: Software Testing Engineer, Inginer Proiectant sau Inginer automatist.

Daca te intereseaza un loc de munca in Inginerie, care sa iti permita atat o activitate dinamica, cat si posibilitatea de a te implica in cercetare si dezvoltare, atunci gaseste job-ul potrivit pentru tine la editia din aceasta primavara a Angajatori de TOP Virtual! Cateva dintre oportunitatile de cariera la care poti aplica sunt:

 

Editia virtuala a targului de job-uri Angajatori de TOP poate fi accesata la sectiunea dedicata pe Hipo.ro si va avea loc in perioada 3-16 aprilie 2017. Pentru mai multe job-uri dedicate inginerilor, te invitam sa intri aici >>
 
Vezi toate joburile din inginerie

 LinkedIn