Consolight

Orase: Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Inginerie
CONSOLIGHT – conectati la viitor


Ne-am dezvoltat alaturi de tine

Ne mandrim cu faptul ca suntem o companie cu 100% capital privat românesc, un bun exemplu de antreprenoriat de succes, devenind, în cei 26 de ani de activitate, lider si jucator strategic în distribuția de materiale și echipamente electrice profesionale.

Prin initiativa, determinare, perseverenta si viziune CONSOLIGHT a trecut de la un business mic de distribuție la unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piata de solutii electrice complete, propunandu-si o cifra de afaceri de peste 75 de milioane de euro in 2023.

Reţeta succesului? Relaţia durabilă cu producătorii și clienții, adaptând portofoliul de produse și servicii, astfel încât să corespundă exigențelor acestora și să anticipeze nevoile lor de dezvoltare. Realizăm toate acestea cu zeci de mii de produse, înglobate în soluții complete fiabile. Acestea sunt atent selecționate de la furnizori internaționali renumiti, stabili și cu game de produse diversificate.

Astfel, solutiile electrice oferite de CONSOLIGHT variaza de la cele standard la cele personalizate, de la sisteme traditionale la cele smart & eco, precum si la cele specifice proiectelor majore (ansambluri imobiliare, hale sau parcuri industriale, institutii din sectorul public, unitati sanitate, de invatamant, etc.).

Focusul nostru strategic il constituie satisfacerea nevoilor clientilor ce vizeaza eficienta energetica si de confort, precum si pe cele de sustenabilitate. De aceea acționăm constant pentru educarea pieței și adopția tehnologiilor smart de iluminat, de mobilitate electrică, pentru casele și orașele inteligente ale viitorului apropiat.

Viziunea CONSOLIGHT s-a materializat prin dezvoltarea accelerata a diviziei CONSOTECH si transformarea ei recenta in companie de sine statatoare, devenita vârful nostru de lance în distribuţia si implementarea soluţiilor electrice SMART & ECO. Astfel, ne ajutăm clienții să descopere moduri optime de a integra și folosi componentele electrice în proiecte cu eficiență energetică sporită, transpusă în reducerea de costuri și creșterea confortului.


Viziunea noastra: sa fim mereu prima ta optiune in solutii electrice

De peste un sfert de secol iluminam afaceri, case, destine. Si ne propunem sa facem acest lucru si in urmatoarele decenii, devenind furnizorul vostru preferat pentru produse, soluții și echipamente electrice, oferind cele mai competitive servicii si sprijinul permanent al unei echipe profesioniste.

Ne-am angajat să oferim cele mai bune produse și solutii electrice, de la producatori internationali si regionali foarte atent selectati. Scopul nostru este să înțelegem nevoile în schimbare ale clienților nostri (magazine revanzatoare, arhitecti, proiectanti, instalatori, dezvoltatori de proiecte complexe) si să le depășim așteptările cu ajutorul unei echipe atent selectate, cu competente tehnice ridicate, care permit consultanta de specialitate, ca puternic diferentiator al nostrum pe piata distributiei de solutii electrice.
 

Un alt principiu major pentru CONSOLIGHT il reprezinta atentia sporita acordata parteneriatelor cu producatorii strategici din domeniul produselor si sistemelor electrice. Ne dorim sa devenim prima lor optiune in derularea de campanii de vanzare si promovare cat mai atractive pentru voi, clientii nostri.

Vrem ca eforturile noastre sa confirme mereu competenta antreprenorilor romani de a dezvolta afaceri exclusiv cu capital local.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Consolight

Companie Oras(e) Data
Specialist procese si proceduri

full-time peste 5 ani experienta

[..]

Consolight BUCURESTI
Ilfov
Otopeni
03.10.2023
GESTIONAR DEPOZIT- CRAIOVA

full-time 1 - 5 ani experienta

• Participa activ la operatiunile de descarcare/receptie a marfii in baza documentelor de livrare cu care sosesc produsele comandate in magazia firmei; • Verifica marfa primita din punct de vedere calitativ si cantitativ in limita posibilitatilor si raporteaza diferentele intre marfa fizica si c[..]

Consolight Craiova
03.10.2023
GESTIONAR DEPOZIT- TMISOARA

full-time 1 - 5 ani experienta

• Participa activ la operatiunile de descarcare/receptie a marfii in baza documentelor de livrare cu care sosesc produsele comandate in magazia firmei; • Verifica marfa primita din punct de vedere calitativ si cantitativ in limita posibilitatilor si raporteaza diferentele intre marfa fizica si c[..]

Consolight Craiova
03.10.2023

Joburi Consolight

Companie Oras(e) Data