Haulotte Arges

Orase: Mioveni, Pitesti,
Industrie: InginerieHaulotte este lider european şi numărul trei mondial în construirea şi fabricarea de platforme de lucru la înălţime (nacele).

Istoria grupului nostru începe în urma achiziţionării de către Pierre Saubot a două companii: Pinguely şi Haulotte în 1985. Cele două companii cu un know-how autentic şi extraordinar de inventiv, privite ca adevărate pioniere în mecanică, au oferit o fundaţie ideală pentru crearea unei noi afaceri: producerea de platforme pentru lucrul la înălţime. Înscrierea Grupului Pinguely-Haulotte pe piaţa bursieră în 1998, pentru a-şi susţine expansiunea internaţională şi a mări capacitatea de dezvoltare şi cercetare, a stabilit scena pentru dezvoltarea unei pieţe în creştere, aceea a echipamentelor de ridicare a persoanelor. În 2005 pentru a-şi consolida imaginea pe pieţele internaţionale, grupul Pinguely-Haulotte a devenit GRUPUL HAULOTTE.

În 2006 se înfiinţează uzina Haulotte Argeş.Cu scopul de a urmări Viziunea companiei am deschis un nou Centru de Excelenţă pentru Produse Haulotte în cadrul uzinei Haulotte Argeş (Valea Stânii). Acest Centru are ca şi activitate îmbunătăţirea continuă a tuturor maşinilor fabricate de către Haulotte. Structural există două departamente: Departamentul de Dezvoltare şi Cercetare şi Departamentul de Validări, Teste şi Anduranţă.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.