Cele mai ACTIVE Companii
din Piata Participa la
Angajatori de Top TimisoaraEsti in cautarea unui job? Descopera cei mai activi angajatori din Romania prezenti toamna aceasta la cel mai mare eveniment de cariera. De la programe de internship, roluri full time si pozitii de top management regasesti in articolul de mai jos.

FORVIA HELLA

HELLA România este parte din grupul FORVIA. Faurecia și HELLA își unesc forțele sub brandul-umbrelă FORVIA, reunind 150.000 de angajați talentați din întreaga lume. Grupul FORVIA și portofoliul său larg de tehnologie intenționează să joace un rol semnificativ în transformarea limitelor mobilității și în combaterea schimbărilor climatice.

HELLA este o companie listată la bursă și este unul dintre cei mai importanți furnizori globali în industria automotive. 

În cadrul FORVIA, HELLA inovează industria auto datorită înaltei performanțe pe care o aduce în tehnologia de iluminat și electronică: perfecționează lumina inteligentă, componente și aplicatii pentru mașina electrică și mașina autonomă și oferă servicii globale de top.

În România, HELLA este prezentă din 2005. Are cinci centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție care sunt situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, Oradea și Iași unde lucrează peste 5000 de angajați.

Flex Romania

Flex creează produse extraordinare pentru clienţi, care aduc valoare şi îmbunătăţesc vieţile oamenilor. Comunitatea Flex Timişoara e activă de peste 20 ani, fiind formată din peste 3.500 de angajaţi care lucrează în 6 clădiri pe o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi. Produsele noastre sunt construite pe 25 de linii SMT şi 1 linie proto. Folosim soluţii inovatoare create de ingineri cu experienţă în automatizare şi design de asamblare în industria de electronice. 
Scopul nostru este să fim partenerul de încredere în industria de electronice, datorită experienţei acumulate şi produselor pe care le-am creat pentru parteneri globali din automotive, medicină, infrastructură şi comunicare. Ne mândrim cu echipele de profesionişti care contribuie la succesul nostru.
Respectul, corectitudinea, integritatea şi cinstea sunt valorile Flex pe care le aplicăm în toate interacţiunile companiei, mai ales în relaţiile cu angajaţii şi colegii noştri. 

Huf Romania

Huf Romania este o investiţie a grupului de firme Huf Hülsbeck & Fürst GmbH & Co. KG, lider în dezvoltarea şi producţia sistemelor de acces, închidere şi imobilizare pentru industria auto. Mulţi şoferi care privesc cu atenție cheia maşinii lor, vor descoperi pe partea metalică a cheii sigla Huf. Statisticile spun că una din trei maşini deţine mânere, încuietori, sisteme de ghidaj, carduri electronice de acces sau telecomenzi fabricate de către Huf. Grupul Huf are 17 locații în Europa, America şi Asia şi o echipă de peste 7,300 de angajaţi. În România suntem prezenți cu o unitate de producție în Arad și un centru de inginerie la Timișoara, însumând peste 1100 de angajați.

The Access Group

The Access Group is one of the leading providers of business management software to small and mid-sized organizations in the UK, Ireland and Asia Pacific. We’re passionate about helping our customers stay one step ahead of the challenges facing their industry and business, currently helping over 90,000 customers to have the freedom to do more.

Our Global Operations Center in Romania is on a journey of continuous growth and we want to engage with top talent around the country. We are proud to have more than 650 tech and software business specialist working in Timisoara and around the country and we are not stopping here.

Helping everyone at Access Love work and Love life is at the heart of everything we do. It shapes how we do things and allows us to create a place where people want to be and can be at their best.

We’re passionate about our values, which guide how we all make decisions and get things done. We love to make our customers lives easier so our value to ‘Make Access better every day’ is one we’re obsessed with. From attracting the right people, helping them grow and be the best they can be, we’re helping people at Access to love what they do and be happy.

We love the fact that we’re all different. We believe by having more diverse perspectives at work improves how we run our business, helps us to better support our customers, and when you think about it, it’s just more fun!

What’s holding you back? Come and be part of our amazing Access Family!

VALEO

Stiati ca Valeo în anul 2023 a făcut 100 de ani de cand a aparut pe piata si în septembrie face 18 ani de cand a deschis compania în România ,
În momentul de fata avem noi proiecte în dezvoltare si avem deschise undeva la 30 de poziții de specialisti in departamentele de : Calitate, Industrializare, Logistica, Financiar si Producție.
Va așteptam la noi la stand la Angajatori de Top sa ne cunoaștem.

Filtration Group

Filtration Group Timisoara furnizează elemente de filtrare rotunde care sunt folosite pentru aspiratoare industriale, echipamente miniere, tehnologii de suprafață, elementele plate de filtrare folosite pentru aspiratoarele industriale și sculele electrice, filtrele de aerisire a rezervorului.

Cum e să lucrezi cu noi?

Dacă veti face parte din echipa Filtration Group, veți lucra alături de oameni inspirați care se bucură de provocările de a crea soluții și de a produce produse inovatoare. Misiunea noastră este să facem lumea mai sigură, mai sănătoasă și mai productivă, iar echipele noastre împărtășesc această pasiune.

Căutăm persoane motivate care excelează în ceea ce fac și prosperă în medii provocatoare, cu valori care se aliniază misiunii noastre.

Hamilton Central Europe

Hamilton este un lider tehnologic global în știința vieții, dispozitive medicale, automatizarea laboratorului și industriile de gestionare a probelor.

În România, Hamilton Central Europe și-a început activitatea în anul 2013, prin producția de seringi microlitrice și ace, devenind astfel a doua țară din Europa, după Elveția, în care se  desfășoară activități de producție.

Astăzi, în fabrica din Giarmata, Timiș, Hamilton Central Europe produce cu ajutorul unei echipe de aproximativ 380 de angajați instrumente de precizie ridicată folosite în laboratoarele de analiză și cercetare (seringi microlitrice, ace, pompe de dozaj, module de pipetare și accesorii), de a căror dezvoltare se ocupă integral (mechanical, hardware, firmware, software). Tot aici se produc și consumabile de unică folosință utilizate în secțiile de terapie intensivă din întreaga lume.

Recent, Hamilton Central Europe a deschis la Timișoara și un hub de dezvoltare software, care contribuie la soluțiile software ale Diviziei de Robotică Hamilton.

 

 

Webasto

Webasto is a global innovative systems partner to almost all automobile manufacturers and is among the top 100 suppliers in this sector worldwide.

In our core business areas of sunroofs and panorama roofs, convertible roofs and parking heaters we have consistently set trends in technology and design. With electric heating systems, charging solutions and battery systems we are also addressing the growth market of electromobility.