Career Coaching @ Angajatori de TOP INGINERIE

Bine ai venit in centrul de Career Coaching!

Aici vei avea access la profesioniști si consultanți din departamentele de Resurse Umane.
Poti primi sfaturi despre

  • cum să-ți “vinzi” experiența profesională în CV
  • cum te poti reorienta în carieră
  • cum să te pregătești pentru primul interviu.
Urmărește programul profesioniștilor și intră în discuție cu ei, LIVE pe chat, pe data de 16 aprilie.

Andreea Surpeteanu, Viitorul meu

Experiența de peste 8 ani în proiectele de Resurse Umane mi-a demonstrat că zonele care îmi generează o energie pozitivă sunt cele de consultanță, consiliere, strategie și dezvoltare organizațională. Cel mai important pentru mine este să fac totul cu pasiune. Îmi plac oamenii și lucrul cu ei, îmi place să știu că pot să îi ajut și să îi ghidez către atingerea unui obiectiv și împreună să definim rezultatul pe care și-l doresc.
Angela Rosu

Orientată 100% către rezultat și performanță, sunt consilier în carieră și manager de resurse umane cu experiență de peste 9 ani în proiecte de strategie, management, consultanță în resurse umane și dezvoltare organizațională.
Susțin proiectele de dezvoltare personală și profesională care să conducă la creșterea gradului de satisfacție și împlinire a clienților în concordanță cu aptitudinile, abilitățile și dorințele lor.Nicoleta Neghina, Viitorul meu

Am lucrat 10 ani în resurse umane cu accent pe partea de recrutare, compensaţii şi beneficii, proiecte de outplacement şi dezvoltare organizaţională. In prezent sunt Coach (PCC level) acreditat de către Federaţia Internaţională de Coaching. Practic coaching-ul din 2017. Experienţa de coaching s-a centrat pe teme precum echilibru personal vs profesional, schimbarea de carieră, regăsirea motivaţiei, situaţii de relaţionare, prioritizare. Sesiunile de echipă s-au concentrat pe identificarea de obiective comune, îmbunătăţirea relaţiilor în cadrul echipei, creşterea performanţei.
Cred că schimbarea începe prin noi, şi de aceea sunt implicată în mai multe proiecte de voluntariat, cu impact în educaţie şi în schimbarea mentalitaţilor în societatea românească.