Renault Group Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: Auto 

Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

 

Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.

 

În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.
 

 


Fii parte a transformării digitale!
Acceptă provocarea și hai in IT Hub – Renault Group Romania

 

In 2018 am lansat Renault IT Hub, un proiect inovator care se bazează pe un mix de succes, intre tehnologii de ultima generație și specialiști dinamici și inovatori din domeniile tehnologiei si economiei. Echipa este in creștere, iar mediul deschis si plin de provocări menite sa creeze cea mai buna echipa pentru cele mai noi tehnologii din industrie.

 

Prin intermediul acestui Hub, construim de la zero un soft care sa accelereze transformarea digitala a funcției financiare a Grupului și dezvoltam aplicații financiare care sa fie implementate la nivel internațional Renault.

 

Daca ești Agile și ai o pasiune pentru digital, și daca vrei sa treci la următorul nivel al carierei tale, alătură-te unei echipe noi, cu o misiune globala – transformarea digitala.

"Renault Group România este cu adevărat locul in care iți poți îndeplini visul de a face ceea ce îți place in cariera. Proiectul ne întărește aceasta convingere si așteptăm oameni care sa ne împărtășească gândirea si valorile. Ce ii așteaptă pe viitorii membri ai echipei? Un mediu foarte dinamic, plin de noutăți, tehnologii de ultima generație si oportunități de dezvoltare"

Nicoleta Lisievici, HR Senior Manager, Renault Group Romania
 

In plus, ca parte a echipei Renault IT Hub, poți beneficia de:

  • Acces la tehnologii de ultima generație din industria IT si training-uri personalizate, alături de instructori specializați in domeniul ales
  • Mediu de lucru multicultural si program flexibil Oportunitatea de a-ti pune amprenta asupra culturii de echipa si modului de lucru

Accelerează-ti cariera si alătură-te echipei Renault IT Hub!

Jobs Renault Group Romania

Commodity Buyer Safety (F/M)

Renault Group Romania
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI,

Analyste de cout outillages (F/M)

Renault Group Romania
0 - 1 an experienta
BUCURESTI, Mioveni, Job national

Conceptor module formare tehnica (F/M)

Renault Group Romania
peste 5 ani experienta
Mioveni, Job national

AEES Cybersécurité (F/M)

Renault Group Romania
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI,

Commodity Buyer Sunroof & Glass (F/M)

Renault Group Romania
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI,

(Internship) Transversal financial activities (F/M)

Renault Group Romania
Student/Absolvent
BUCURESTI, Mioveni,

Vezi toate joburile disponibile la Angajatori de TOP