INTERNSHIP: CONTABILITATE FURNIZORI (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Internship
 • Tip job: stagiu de practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Mioveni
 • Actualizat la: 20.07.2024
  Remote work: Hybrid
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.  Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

  Cerinte

  - Student/masterand la o facultate cu profil economic / financiar.

  - Motivat, riguros, atent la detalii, cu abilitati de a lucra in activitati cu termene scurte.

  - Capacitate de analiza si sinteza, lucru in transvers, orientare spre client si rezultat;

  - Limba engleza sau limba franceza nivel intermediar.

  - Cunoasterea pachetului MS Office (Excel - functii, grafice, tabele; Word, PowerPoint);

  - Bune calități de comunicare si relaționare.

  Responsabilitati

  - Inregistreaza in contabilitate datoriile catre furnizori pentru facturile de cumparari bunuri (POE) si de servicii pentru activitatea curenta a intreprinderii, verificand elementele referitoare la: comanda, receptie, cantitate, pret negociat sau cod de taxa de folosit, aplicand regulile specifice fiecarui caz in parte.

  - Raspunde la toate solicitarile furnizorilor din perimetrul de activitate (confirmari sold, reclamatii, litigii, verificare facturi inregistrate)

  - Analizeaza contul specific de facturi de sosit (408).

  - Asigura gestiunea fizica a facturilor primite, trierea acestora in functie de societate si flux, scanarea lor in vederea verificarii electronice si inregistrarii acestora (inclusiv arhivarea lor fizica)

  - Comunica cu furnizorii pentru rezolvarea unor disfunctionalitati de proces.

  - Stabileste modele pentru facturile furnizorilor care sa permita inregistrarea automata si completa a acestora in Contabilitate.

  Alte informatii

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Hybrid

  Aplica fara CV
  Hybrid