Grupul Conex este unul din principalele grupuri industriale din România care, prin cele trei linii de afaceri – producÅ£ie, comerÅ£ ÅŸi servicii industriale – oferă piese ÅŸi componente pentru industria auto, utilaje ÅŸi echipamente complexe industriale precum ÅŸi soluÅ£ii integrate de afaceri pentru a răspunde la nevoile pieÅ£ei naÅ£ionale ÅŸi la cele dezvoltate în peste 30 de ţări.

ÎnfiinÅ£at în 1993, ca producător de componente ÅŸi subansamble auto, Grupul Conex s-a dezvoltat continuu, oferind partenerilor soluÅ£ii complete ÅŸi inovatoare. Strategia sa corporatistă se bazează pe o serie de valori: conducere dinamică, parteneriate strategice, afaceri profitabile, locuri de muncă sigure, un mediu înconjurător curat.

AcÅ£ionând responsabil, oferind produse ÅŸi servicii la cel mai înalt nivel tehnic ÅŸi angajând resurse umane de calitate, Grupul Conex îÅŸi propune să devină un partener industrial global în industriile automotive, în domeniul echipamentelor industriale, dar ÅŸi în proiecte integrate de infrastructură.

Iasi, Piatra Neamt
Inginerie

Joburi CONEX:

Locuri de munca CONEX

Angajari CONEX