iCredit

Orase: Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, BUCURESTI, Buzau, Calarasi, Cluj Napoca, Codlea, Constanta, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Fagaras, Focsani, Galati, Iasi, Mioveni, Mizil, Oltenita, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Roman, Sibiu, Slatina, Slobozia, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Easy Asset Management este o Institutie Financiara Nebancara fondata in anul 2005 in Bulgaria, iar in prezent este unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite.

In 2009 compania noastra a intrat pe piata din Ucraina sub denumirea de iCredit, expansiunea continuand in 2011 cu deschiderea unor noi birouri in Romania pentru ca in prezent sa pregatim intrarea pe pietele din Asia.

Misiunea iCredit este aceea de a construi relatii profesionale de lunga durata cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc.

Echipa noastra beneficiaza de know-how-ul companiei-mama din Bulgaria, unde Easy Asset Management este lider de piata, cu un market share de aproximativ 35 % si mai bine de 400.000 de credite acordate.

ICredit еste cel mai rapid credit de consum din România. Serviciul de creditare e simplu, convenabil, corect și transparent.

Echipa noastra de peste 500 de consultantii de credit analizeaza fiecare solicitare cu atentie, pentru a oferi fiecarui client consultanta specializata. Astfel, toti cei care folosesc serviciile noastre beneficiaza de cele mai simple, rapide si convenabile solutii financiare, perfect adaptate nevoilor si specificului lor.