Joburi DSU FiiPregatit.ro

Departamentul pentru Situații de Urgență a lansat noul fiipregatit.ro, platforma națională de pregătire a populației pentru situații de urgență. Noul Fii Pregătit vine cu o interfață mult mai prietenoasă, cu mai multe ghiduri pentru diverse situații de urgență și, mai ales, cu un Asistent Virtual pe bază de Inteligență Artificială, pregătit să răspundă întrebărilor cetățenilor despre dezastre. Asistentul Virtual de pe platforma Fii Pregătit este antrenat să înțeleagă nuanțele limbajului folosit în mod natural de oameni și specificul situațiilor la care ei se referă, oferind sfaturi și răspunsuri personalizate legate de situațiile de urgență.

Pe platforma națională fiipregatit.ro, se află numeroase ghiduri oficiale realizate de experți, unde pot fi găsite informații esențiale pentru prevenirea dezastrelor și comportamentul corect în situații de urgență. Printre ele, se află ghiduri pentru Cutremur, Incendiu, Inundații, Alunecări de Teren, precum și ghiduri despre oferirea corectă a Primului Ajutor.

În noua versiune a platformei, o secțiune importantă este dedicată pregătirii persoanelor cu dizabilități, a copiilor și, în curând, a vârstnicilor. În plus, există ghiduri realizate de către specialiști despre recuperarea emoțională și cea financiară după un dezastru. În viitor, vor fi adăugate materiale gândite special pentru copii, în formate jucăușe, pe înțelesul lor. De asemenea, aici poate fi găsită o hartă interactivă, unde sunt marcate puncte vitale pentru populație - localizarea defibrilatoarelor, a adăposturilor civile, a unităților de primiri urgențe sau a celor de pompieri.

Pregătirea populației este o parte esențială din misiunea DSU. Educația oamenilor înseamnă, pe de-o parte, prevenirea unor situații de urgență precum incendiile, dar și comportamentul corect în cazul unor dezastre naturale, precum cutremurul, ducând la reducerea numărului de victime.

BUCURESTI
Educational

Joburi DSU FiiPregatit.ro:

Ambasador FiiPregătit Voluntar

DSU FiiPregatit.ro
Remote
BUCURESTI, Job national
Aplica fara CV

Locuri de munca DSU FiiPregatit.ro

Angajari DSU FiiPregatit.ro