Digi | RCS & RDS

Site www.digiromania.ro
Facebook https://www.facebook.com/digipunctro/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/rcs&rds/


Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Odata cu crearea polului de comunicare digitala a grupului, in 2016, platformele online si portalurile detinute de Digi | RCS & RDS s-au impus ca referinte in peisajul digital local, contribuind la consolidarea imaginii de brand a companiei. In 2018, Digi | RCS & RDS figura in top 5 cele mai valoroase branduri din Romania, potrivit studiului Brand Finance, cu o crestere de 24% a valorii brandului, la 186 milioane EUR.
 

O viziune curajoasa, sustinuta de o crestere robusta

Cunoscuta pentru evolutia sa accelerata pe o piata extrem de competitiva cum este industria comunicatiilor electronice, compania s-a pozitionat ca un pionier in domeniul serviciilor convergente. In 2007, era primul operator telecom care lansa servicii integrate (fixe si mobile) si singurul de pe piata care avea o oferta atat de diversificata.

In cei 25 de ani de activitate, Digi | RCS & RDS a pus in practica o viziune de business solida, bazata pe investitii durabile si pe extinderea continua a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clientilor. Pentru Digi | RCS & RDS, strategia de business nu este o promisiune, este un fapt bazat pe o istorie de succes, pe servicii de calitate de care beneficiaza milioane de clienti din 4 tari europene.
 

Digi | RCS & RDS in Romania

In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet fix, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil. De asemenea, clientii pot contracta servicii de furnizare a energiei electrice, Digi Energy.

Digi | RCS & RDS are o retea densa de puncte de vanzare la nivel national, cu peste 400 de magazine si puncte de prezenta in toata tara. Pozitionate in mall-uri sau zone cu trafic intens in majoritatea localitatilor din Romania, magazinele Digi sunt locul unde clientii nostri isi pot achita facturile cash sau electronic, se pot informa in legatura cu serviciile Digi sau pot afla detalii despre ofertele noastre.

Prin intermediul magazinului Digi suntem conectati #nelimitat cu clientii nostri. Acesta are un spatiu generos, organizat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil si zona de plata a facturii.

Echipa de reprezentanti de vanzari Digi ii consiliaza pe vizitatori sa aleaga cele mai potrivite solutii de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este si unul dintre motivele pentru care peste 10,5 milioane de clienti din Romania au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi.

Cu ajutorul diviziei Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultant[a si asistenta permanenta pentru buna desfasurare a afacerilor.

 

Digi | RCS & RDS nu inseamna doar infrastructura de comunicatii electronice si servicii pentru clientii rezidentiali sau business. Din 2009, compania a inceput constructia unui trust media bazat pe continuturi de cea mai inalta calitate, adaptate diverselor tipuri de media – televiziune, radio, online. Si in acest domeniu s-a dovedit a fi un pionier printre furnizorii de servicii de comunicatii electronice.

In prezent, Digi | RCS & RDS detine televiziunea de stiri in format full HD, Digi 24 HD, cu 8 statii locale (Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara), 4 televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, televiziunea Film Now (pay-TV), , 3 televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, Hora TV,posturile de radio: Digi FM, Pro FM, Music FM si Dance FM.

Digi 24 este un reper pe piata media de actualitate, asa cum a aratat-o „Digital News Report”, cel mai recent studiu realizat de Reuters Institute si Universitatea Oxford. Cele 4 canale Digi Sport si televiziunile tematice raspund nevoilor de divertisment ale clientilor. Posturile de radio Digi FM si Pro FM sunt, de asemenea, un bun vector de comunicare cu un public mobil si activ, de regasit, in mare parte, printre clientii nostri.

Integrarea serviciilor si a continuturilor este o tendinta in domeniul comunicatiilor electronice si pe masura ce multi-platformele vor capata o importanta tot mai mare in acoperirea unor evenimente majore sociale, culturale, economice, artistice sau sportive, publicul se va convinge ca si aici am fost cu un pas inaintea tuturor.Digi 24 - aduce in prim plan stirile relevante, impartiale si prezentate cu acuratete din domeniul economic, politic, social
de la nivel national si international.Digi Sport
  • Canalul TV cu cea mai variata gama de competitii sportive din Romania;
  • 4 canale HD, pentru o experienta de inalta definitie;
  • Emisiuni dedicate pentru fiecare tip de sport, in care sunt analizate si dezbatute competitiile sportive;Film Now HD - un canal TV care ofera publicului productii de varf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecarui gen, 24 de ore din 24, neintrerupte de pauze de publicitate.Digi World HD - un canal TV educativ si complex centrat pe autoeducare. Programele abordeaza teme precum stiinta si tehnologie, biodiversitate, istorie, calatorii. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum "Digipedia", "Jurnalul de stiinte", "Lunea la muzeu" sau "Digiportrete".

 
Digi Life - un canal TV educativ centrat in jurul ideii de viata-introspectie-dezvoltare. Programele abordeaza teme precum sanatate, dieta si nutritie, hobby-uri, calatorii, arhitectura sau educatie. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum “Ingrediente” sau “Zona de Risc”.Digi Animal World HD - un canal TV educativ centrat spre autocunoastere si intelegere. Programele abordeaza teme precum viata animalelor, natura si fauna sau evolutia vietatilor planetei. Tot aici telespectatorii pot urmari si productia proprie „Digi Animal Club”.
 
 


Utv
- este primul canal de muzica interactiv si primul care transmite in format HD. In 2005 Utv a initiat dialogul intre postul de radio si tineri, iar de atunci si-a propus sa ofere cel mai cool si fresh content pentru generatiile tinere. Digi FM
este cea mai inspirata combinatie de stiri si muzica din piata radio romaneasca! Un produs nou, destinat publicului adult, public preocupat de evenimentele majore din plan intern si extern. Ne bazam pe o echipa experimentata, pe un numar impresionant de corespondeti si colaboratori. Suntem radioul privat cu cea mai MARE acoperire de pe intreg teritoriul Romaniei.

Frecvente: https://www.digi-fm.ro/on-air/frecvente 
Pro FM a inceput sa emita in 1993 si de atunci a difuzat non-stop emisiuni care combina indrazneala, spontaneitatea si umorul, pe scurt distractia made in Romania: cantam romaneste, ne distram ca la noi acasa, ne simtim bine alaturi de ascultatorii nostri. Esti bine cu PROFM!

Esti bine este o stare de spirit, tradusa in emotie. Emotia pe care o traieste ascultatorul atunci cand aude la radio o piesa super cool sau o voce prietenoasa, cand se regaseste in povestile pe care le asculta sau cand rade auzind o gluma buna.

Asculta-ne pe frecventele PROFM: https://www.profm.ro/retea

Urmareste si pe paginile: Facebook & Instagram – PROFM Romania

 Prin lansarea platformei Digi Online, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in spatiul online, completand experienta clasica a consumului de continut TV. Prin aceasta platforma, pana in 2021, abonatii Digi vor putea viziona meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League, dar si alte emisiuni si transmisiuni sportive de referinta difuzate de canalele de sport ale grupului.

Provocati #Nelimitat de viitor

Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Poate nu intamplator, ascensiunea Romaniei in topul tarilor cu cel mai mare trafic de internet broadband s-a facut in paralel cu modernizarea si extinderea retelei Digi | RCS & RDS. Toate acestea intr-un sfert de veac. Reusitele grupului s-au bazat pe investitia in tehnologie si in oameni. O investitie in viitor, in societatea de digitalizata de maine, societatea GigaBit. Si inca mai sunt multe provocari ale viitorului pe care le vom intampina pregatiti!


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Digi | RCS & RDS

Companie Oras(e) Data
Tehnician Drive Test

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Piatra Neamt
Suceava
Vaslui
14.11.2018
Consilier de caz- colectare debite

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Tehnician reparatii electrice

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Alexandria
Targoviste
14.11.2018
Tehnician reparatii electrice

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Drobeta Turnu-Severin
Slatina
Targu Jiu
14.11.2018
Tehnician reparatii electrice

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Craiova
Iasi
14.11.2018
Casier Targu Mures

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Targu Mures
14.11.2018
Agent incheiere contracte site-uri de telefonie mobila

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Ploiesti
14.11.2018
Contabil departament Retele Fibra Optica Subterane

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Tehnician Mapinfo

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Alexandria
14.11.2018
Inginer Field 3G/4G

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Alexandria
Targu Jiu
14.11.2018
Ingest sistem stiri

full-time0 - 1 an experienta

Postul are ca scop transferarea in server a materialelor video cat si de verificarea lor din punct de vedere calitativ.

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Inginer

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Tehnician proiectant fibra optica Galati

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Galati
14.11.2018
Inginer Design si Optimizare Radio si Transmisiuni

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Bacau
Botosani
Iasi
14.11.2018
Manager SSM, SU, PM - Bucuresti

full-timeManager

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Responsabil Scanare

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Consultant Servicii Clienti

full-timeStudent/Absolvent

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
Cluj Napoca
Oradea
14.11.2018
Responsabil introducere, validare-prelucrare date - Program gestiune

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Responsabil aprovizionare

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Inginer Field 3G/4G

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Piatra Neamt
Vaslui
Satu-Mare
14.11.2018
Reprezentant vanzari business

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Bistrita
Braila
Galati
14.11.2018
Casier

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Piatra Neamt
Roman
Vaslui
14.11.2018
Supervizor echipe vanzari teren

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Bacau
Piatra Neamt
14.11.2018
Responsabil Avize si Autorizatii

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Tehnician frigotehnist

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
Job national
14.11.2018
Inginer echipe Service: zona Bucuresti- Catv, Net, Tel

full-time> 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Tehnician retele: constructii site-uri de telefonie mobila

full-time0 - 1 an experienta

Digi | RCS & RDS Job national14.11.2018
Alpinist utilitar constructii site-uri de telefonie mobila

full-time0 - 1 an experienta

Digi | RCS & RDS Job national14.11.2018
Sef echipa constructii site-uri de telefonie mobila

full-time> 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Job national14.11.2018
Responsabil Gestiune

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
Iasi
Timisoara
14.11.2018
Reprezentant vanzari

full-time0 - 1 an experienta

Digi | RCS & RDS Cluj Napoca
Galati
14.11.2018
Specialist Procesare

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Barlad
Iasi
Vaslui
14.11.2018
Tehnician Headend

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Bacau
14.11.2018
Tehnician Drive Test

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Bacau
Craiova
Iasi
14.11.2018
Responsabil Socrate

full-time0 - 1 an experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
14.11.2018
Receptioner/a/ Secretara

full-time0 - 1 an experienta

Digi | RCS & RDS Galati
14.11.2018
Contabil Junior

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
Arad
14.11.2018
Suport tehnic

full-time0 - 1 an experienta

Digi | RCS & RDS Buzau
Resita
Timisoara
12.11.2018
Configurari echipamente Ip

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS Buzau
Caransebes
Resita
12.11.2018
Administrator cladiri

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
12.11.2018
Specialist procesare date Bucuresti

full-time1 - 5 ani experienta

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
09.11.2018

Joburi Digi | RCS & RDS

Companie Oras(e) Data