BOOKSTER

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Educational

Site www.bookster.ro/join
Facebook http://www.facebook.com/booksterro


Bookster este o biblioteca moderna care revolutioneaza modul in care citim.

Avem un model de afacere simplu: selectam cele mai bune carti din lume si le livram la biroul abonatilor nostri. Lucram cu peste 350 de companii din toata tara, cum ar fi: Banca Transilvania, ING, BRD, Orange, IBM,  Danone, Ernst&Young, etc. si lista creste in fiecare saptamana. Suntem o echipa de antreprenori tineri, veseli si inspirati de o misiune comuna: sa ajutam oamenii sa isi descopere visele si sa le atinga. 

Ne dorim sa construim cel mai fain mediu de lucru din Romania: o companie moderna unde istetimea, creativitatea si profesionalismul se intalnesc cu antreprenoriatul, flexibilitatea si distractia. Un loc unde vii cu drag dimineata si pleci cu greu seara. 

Read'n'Roll!

Echipa Bookster

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BOOKSTER

Companie Oras(e) Data
Business Developer (Vanzari B2B)

full-time1 - 5 ani experienta

Căutăm un coleg în echipa de Vânzări isteț, muncitor, care să accepte provocarea noastră de a duce serviciul Bookster în toate companiile din România.

BOOKSTER BUCURESTI
18.01.2018
Iubitor de Carti

full-time0 - 1 an experienta

Cautam un coleg organizat si atent la detalii in echipa Bookster care sa se asigure ca cele mai bune carti din lume ajung in biblioteca noastra si apoi in mainile a peste 40.000 de abonati.

BOOKSTER BUCURESTI
18.01.2018
HR Coordinator

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam un Coordonator HR vesel, istet si cu pasiune pentru oameni, foarte organizat, care intelege ca recrutarea este mai mult Marketing decat clasicul HR si care isi doreste un job care sa il provoace si sa ii schimbe viata. In bine...

BOOKSTER BUCURESTI
18.01.2018
Front End Developer

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam un Software Developer talentat care isi doreste sa faca parte dintr-o echipa Agile, in care se lucreaza cu o arie mare de tehnologii. Daca crezi ca te potrivesti, te incurajam sa aplici!

BOOKSTER BUCURESTI
18.01.2018
Bookcenic Logistica

full-time0 - 1 an experienta

Căutăm un coleg în echipa de Logistică, care să fie încântat de ideea că munca sa de zi cu zi va aduce zâmbete în rândul abonaților noștri, de fiecare dată când primesc cărțile comandate.

BOOKSTER BUCURESTI
18.01.2018
Sales Assistant

full-time0 - 1 an experienta

Cautam un Sales Assistant istet, muncitor si dornic sa vina cu drag dimineata intr-un birou cu muzica, povesti haioase si probleme de logica.

BOOKSTER BUCURESTI
18.01.2018

Joburi BOOKSTER

Companie Oras(e) Data