DB Schenker

Site www.dbschenker.ro
Facebook https://www.facebook.com/DBSchenkerRO/?ref=br_rs


Despre DB Schenker

DB Schenker este furnizorul global de servicii logistice, cu peste 72,000 de angajaţi în 2,000 de locaţii. Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile ţării şi peste 1,100 de  angajaţi în România, compania noastră este lider de piată în industia de transport și logistică. 

La DB Schenker, ne dedicăm găsirii unor soluții inovatoare pentru lanțul de aprovizionare care să provoace status-quo-ul industriei. Fiind unul dintre cei mai importanți jucători din industrie, cu peste 140 de ani de experiență în logistică și transporturi, suntem mândri să sprijinim industria și comerțul în schimbul global de bunuri.


Echipa DB Schenker 

Succesul nostru este datorat unei echipe bine pregătite de specialiști, motivați să își depășească limitele și să livreze cele mai bune soluții partenerilor noștri. De aceea, suntem determinați să le oferim un mediu de lucru excelent și un pachet de beneficii diversificat – care cuprinde training-uri, oportunități de dezvoltare profesională, abonament la sală, abonament Bookster și alte beneficii motivante.

Alătură-te echipei DB Schenker și vei face parte dintr-o rețea logistică globală care conectează cele mai importante piețe comerciale din lume. O rețea care îți va permite să îți conturezi cariera profesională într-un mediu intercultural și te va încuraja să îți aduci contribuția la succesul echipei și să faci o diferență.


Voluntariatul corporativ este alegerea noastră

La DB Schenker, voluntariatul corporativ reprezintă alegerea noastră de a contribui la rezolvarea problemelor sociale care contează pentru noi. Eforturile echipelor noastre de voluntari se concentrază către patru categorii de bază: educație și cultură, integrare socială, protecția mediului și ajutorul umanitar. După mulți ani de colaborare, ne bucurăm să avem o relație de lungă durată cu ONG-urile locale și suntem mândri că echipa noastră globală este în continuare motivată și luptă constant pentru a aduce o schimbare pozitivă asupra comunităților locale unde operăm.

Alătură-te echipei DB Schenker și contribuie la dezvoltarea comunităților locale alături de voluntarii noștri!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca DB Schenker

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi DB Schenker

Companie Oras(e) Data