Conferinta Nationala a Recrutorilor - editia a II-a

Asociatia Nationala a Recrutorilor are placerea de a va invita sa participati la cea de a doua editie a Conferintei Nationale a Recrutorilor (20 septembrie 2012), eveniment dedicat facilitarii schimbului de opinii, idei si tendinte in HR-ul romanesc intre specialistii din domeniu.

Ce ne-am propus ?
- Sprijinirea interactiunii dintre recrutori;
- Sustinerea incheierii de parteneriate intre companiile de HR;
- Impartasirea experientelor proprii; dificultati versus solutii.

Lansam, cu aceasta ocazie, oportunitatea de a va exprima optiunile privind personalitatile din HR care vor fi invitate sa ia cuvantul in cadrul Conferintei. Asteptam sa ne transmiteti propunerile dumneavoastra pina la data de 1 septembrie a.c., inclusiv cu subiectele care v-ar interesa a fi abordate.

Totodata, va oferim posibilitatea de a va inscrie si dumneavoastra pe lista speaker-ilor, sens in care va adresam rugamintea de a ne transmite, pana la aceeasi data, cateva elemente privind experienta profesionala proprie, profilul companiei pe care o reprezentati si tema expunerii.

Ne-am gandit la un program ce va cuprinde prezentari si discutii interactive, precum si oportunitati de interactiune intre participanti.

Asteptam propunerile dumneavoastra la adresa de e-mail: contact@recrutori.com sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0754 470 051.

Taxa de participare la Conferinta este de 100 Ron.

Taxa de participare la Conferinta pana la 1 septembrie: 70 RON.

 

Aflati mai multe despre inscrierea la conferinta >>

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI