Start Me Up - o altfel de scoala de antreprenoriat

25 de participanti foarte bine pregatiti selectati din peste 200 de aplicatii... un trainer international... 8 antreprenori si investitori consacrati din România... 5 noi idei de afaceri... 45 de parteneri care au asigurat mediatizarea proiectului. Astfel arata in cifre Start Me Up, scoala de antreprenoriat marca Akcees care a avut loc in perioada 22 – 28 iulie in Predeal.

Pe parcursul evenimentului, participantii au invatat care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a-si materializa propriile idei, au realizat planuri de afaceri si au incheiat prin a-si valida conceptul de business prin prezentarea acestuia in fata unui juriu de specialitate.

Fiecare zi a scolii de antreprenoriat Start Me Up a fost dedicata unui anumit aspect al planului de afaceri. Astfel, participantii au inceput printr-un proces de generare si selectie de idei, au continuat cu realizarea planului de marketing si respectiv a planului financiar, si au pregatit apoi planul de afaceri si prezentarea propriului proiect.

La final, echipele participante in concurs au prezentat ideile lor de afaceri si au primit feedback de la membrii juriului: Peter Barta (Director Executiv Fundatia Post-Privatizare, antreprenor si investitor), Dragos Anastasiu (Presedinte Eurolines si TUI Travel Center, investitor), Bogdan Grosu (Fondator Grosu & Asociatii), Bogdan Iordache (antreprenor serial, Fondator How to Web, Conectoo si Stagiipebune.ro) si George Lemnaru (antreprenor serial, Fondator Naturaplant.ro si eRepublika).

Echipa formata din Ana Stamatescu, Sabina Stoicescu, Diana Lungu si Emanuel Duica a dezvoltat Boomerang, companie de consiliere si orientare profesionala pentru elevii de liceu. Aceasta a fost desemnata ca fiind echipa castigatoare a scolii de antreprenoriat Start Me Up si a primit o investitie initiala de 2000 de euro pentru implementarea proiectului, alaturi de infiintarea gratuita a afacerii. Un premiu special pentru profesionalism a fost acordat si cofetariei Bartello, iar Bogdan Cange si Vlad Tudose, participanti Start Me Up, au primit distinctii speciale pentru curaj si respectiv perseverenta.

Succesul acestui proiect ne arata faptul ca raspundem unei nevoi existente, iar feedback-ul primit ne onoreaza si ne motiveaza sa mergem mai departe. Ne bucuram ca Start Me Up a reusit sa formeze o noua generatie de antreprenori pentru Romania si vom continua ca prin proiectele noastre sa ajutam tinerii cu potential sa porneasca la drum pe cont propriu” a declarat la final Serban Mogos, Presedinte si Co-Fondator Akcees.

Castigatori Start Me Up Participanti Start Me Up

Scoala de antreperenoriat Start Me Up a fost organizata cu sprijinul BRD Groupe Société Générale, SAP România, Rompetrol, Microsoft, Fundatia Post-Privatizare si School 4 Startups România, si al partenerilor logistici Pensiunea White Horse si Red Bull.

Mediatizarea proiectului a fost asigurata de The Money Channel, Forbes Romania, Business Woman, Money Express, The Investor, Wall Street, E-finance, Cariere Online, IQAds, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Revista Evenimentelor, România Pozitiva, Edu-Tim, Studentie.ro, Evenimente Studentesti, Lume Buna, Hipo, Business-Edu.ro, Stiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Zile si Nopti, Studentie.ro, Academic Link, Bancherul.ro, Best Resource, SMARTfinancial.ro, Smart Branding, Markmedia, studentii.net.

Sustinem si ne sustin: Liga Studentilor Români din Strainatate (LSRS), Edmundo, Fundatia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), Asociatia Europeana a Studentilor la Drept (ELSA) , Senatul Studentesc ASE Bucuresti, Inspire Business, VWI ESTIEM.

Va recomandam si:

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 4 dec 2017

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?