O noua editie Start Up your Idea

Daca ai o idee de start-up, dar fara un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoaca sa participi intre 17 si 19 februarie 2012 la o noua editie Start Up Your Idea.

Alaturi de antreprenori de succes precum Adrian Amariei, fondator si CEO Axonite, Dan Dimanceascu, Consulul Onorific al Romaniei in Boston, Presedinte si fondator al companiilor BEH LCC si BTF SRL si Peter Barta, Director Exectiv, Fundatia Post Privatizare vei testa viabilitatea ideii tale si o vei transforma intr-un business plan solid.

De-a lungul celor trei zilei, vei dezbate, construi si iti vei vinde conceptul, iar la final vei pleca cu un model de afacere „ready to use”.

Daca vrei sa ne intalnim in februarie la Bran (Inn on Balaban), trimite-ne pana pe 22 ianuarie 2012, un CV si ideea ta de start-up dezvoltata pe schema din documentul atasat, la adresa office@mygrasp.org. Dupa terminarea workshop-ului, vei intra in comunitatea Start Up Your Idea. Pe langa cele doua sesiuni anuale de worshopuri, programul presupune intalniri periodice cu participanţii ediţiilor precedente si un sistem de mentoring care sa-i ajute pe tinerii antreprenori sa implementeze ideea de start-up.

Incurajam participarea la eveniment a echipelor de 2, maxim 3 fondatori pe o idee. Participantii cu start-up-uri individuale sunt, de asemenea, eligibili. Numarul total de participanti la workshop este 15. Taxa de participare la eveniment este de 50 euro (200 RON)/persoana si include masa, cazarea si materialele de training.

GRASP este o retea deschisa formata din tineri profesionisti, studenti si organizatii partenere care impartasesc misiunea de a contribui activ la schimbarea Romaniei prin implicare civica, imbunatatirea politicilor publice, transfer de cunostinte si know-how, incurajarea dialogului si dezbaterilor publice si sustinerea antreprenoriatului.

Urmareste-ne pe facebook si afla ce noi antreprenori de success se alatura Start Up Your Idea!

Va recomandam si:

Caterina si Cristian povestesc despre experienta GROW@HILTI

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI