PRIME - altfel la Adfel

 

 

 

La 14 de ani de la infiintare, PRIME Romania participa pentru prima data in cadrul festivalului de publicitate neconventionala Adfel 2011.

Bucuresti, 15 august, 2011 - PRIME Romania, singura asociatie a studentilor la relatii publice si comunicare, va fi prezenta miercuri, 17 august, la Club Fabrica din Bucuresti pentru a participa la Ziua Culturala din cadrul festivalului de publicitate neconventionala ADfel.

Incepand cu ora 16:00, voluntarii PRIME Romania ii asteapta pe cei pasionati de comunicare la o doza de neconventional. „Am pregatit doua activari. Una dintre ele ii va provoca pe cei prezenti la Ziua Culturala sa-si creeze propriul logo intr-un spatiu special creat de noi.” a declarat Elena Pomarac, presedinte al PRIME Romania. „Totul va culmina si cu o jurizare in urma careia vom oferi trei premii. Mai multe nu putem dezvalui, asa ca ii invitam pe toti curiosii sa vina si sa vada cu ochii lor.” a mai adaugat aceasta.

Sub deviza PRIME – altfel la ADfel, participantii din cadrul Zilei Culturale vor mai avea si ocazia de a-si lasa amprenta (la propriu) pe campanii celebre, realizate de-a lungul timpului. Pentru acest lucru voluntarii PRIME vor aduce o panza de tablou pe care vor desena, in stilul walk of fame-ului Hollywoodian, campanii celebre realizate de-a lungul timpului (printre care si Noul Rom, Let's do it Romania sau Maximia).

Ziua Culturala ADfel este dedicata organizatiilor si asociatiilor de diferite tipuri, carora li se ofera prilejul de a-si promova programele intr-un mod neconventional. „Este primul an cand PRIME Romania participa la acest eveniment. Ne-am hotarat sa participam anul acesta la ADfel, deoarece 2011 este special pentru PRIME: implinim 14 ani de activitate. Daca pana acum ne-am axat mai mult pe promovarea evenimentelor noastre centrale printre care Congresul National al Studentilor la Comunicare sau targul de joburi si internshipuri PR&Ad Fair, acum am decis ca o data cu „obtinerea buletinului” sa ne promovam si in moduri mai putin conventionale. Astfel ca participarea noastra in cadrul ADfel este primul pas in acest sens.” a declarat Elena Pomarac.


Despre PRIME Romania

PRIME Romania este singura asociatie studenţeasca de relatii publice si comunicare din Romania. Organizaţia are ca obiectiv principal facilitarea unei legaturi intre teorie si practica, intre studenti si profesioniştii din acest domeniu.

Asociaţia studenteasca PRIME Romania este parte din asociatia europeana PRIME Europe, are sediul principal in Bucuresti, iar recent si-a dezvoltat 3 filiale in: Iasi, Cluj si Brasov.

Despre PRIME Europe

Organizatia PRIME Europe, asociatia europeana a studentilor la relatii publice si comunicare,  se bucura, in prezent, de colaborarea a 600 membri din 8 tari candidate si 16 filiale: Austria, Belgia, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovenia, Suedia si Ungaria.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Andrei Constantin
PRIME Romania
Departamentul de Relatii Publice
0762387636
0721392932
andrei.constantin@primeromania.ro
andreig.constantin@yahoo.com
 

Va recomandam si:

Vești bune pentru persoanele interesate să se angajeze la început de an

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?