PMday 2011 – Evenimentul anului in Project Management

Asociatia profesionala Project Management Institute Romania Chapter, in parteneriat cu Microsoft, organizeaza Conferinta internationala PMday in data de 27 Mai 2011, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).

PMI Romania isi propune sa continue traditia inceputa anul trecut, adunand invitati de renume, care activeaza in domeniul managementului de proiect, voci reputate care sustin cu fervoare aceasta profesie si o promoveaza in toate mediile de profil. Printre ei, se numara Peter Taylor, autorul cartii „The Lazy Project Manager”, care va delecta audienta explicand legatura aparent imposibila dintre dinozauri si managementul proiectelor. Al doilea invitat este un prieten apropiat al asociatiei din Romania si un mentor al Project Management Institute, organizatia-mama. Numele lui este Alfonso Bucero si va impartasi celor prezenti detalii importante referitoare la influenta pe care o are atitudinea coordonatorului asupra succesului unui proiect. Stephen Forte, Chief Strategic Officer al companiei Telerik, revine la PMDay pentru a continua discutiile despre aplicabilitatea metodologiilor Agile. Anul trecut, Stephen a reusit sa capteze atentia celor din public, sustinand cea mai interactiva prezentare despre „To Scrum or not to Scrum”.De aceasta data ne va vorbi despre Kanban, o metodologie Agile cu originea in Japonia, utilizata de cei de la Toyota in sistemul lor de productie, care s-a extins ulterior si in zona dezvoltarii de software.

A doua parte a evenimentului este formata din 3 sectiuni si va fi dedicata unei tematice specifice, atent selectionata, astfel incat, specialistii din acest domeniu sa poata afla lucruri noi si interesante despre importanta managementului de proiect in orice organizatie orientata spre rezultate. Conferinta se va incheia cu o sesiune energizanta Pecha Kucha, un concept de prezentare nou, care incepe sa adune din ce in ce mai multi adepti si in tara noastra. Pe scurt, speaker-ul are la dispozitie fix 6 minute si 40 de secunde, in care trebuie sa-si expuna ideile, precum si 20 de slide-uri concepute mai degraba ca dimensiune vizuala pentru prezentare si nu ca rezumat al acesteia.

Anul acesta, noutatea este concursul de lucrari pentru cei care-si doresc sa fie speakeri in cadrul evenimentului. Acestia sunt invitati sa trimita propunerile de prezentare catre Comitetul Conferintei PMday 2011. Conditiile minimale pe care trebuie sa le respecte sunt:

- Tematica: „Noi tendinte in Project Management”;
- Prezentarea unor concepte sau abordari originale si a unor studii de caz reale;
- Furnizarea unor bune practici din domeniu, pe care participantii sa le poata aplica in propriile proiecte;
- Pastrarea caracterului non-comercial (a nu se include materiale de promovare sau cereri de oferta).

Durata unei prezentari este de 45 de minute si va cuprinde o parte interactiva, cu intrebari si raspunsuri sau discutii cu audienta. De aceea, persoanele care vor tine cont de acest aspect vor fi avantajate.

Termenul-limita pentru trimiterea lucrarilor este 15 Aprilie 2011. Acestea vor fi trimise comisiei de selectie prin incarcare pe pagina evenimentului, www.pmday.ro. Speakerii selectati vor fi desemnati pe 22 Aprilie 2011, iar anuntarea lor va avea loc in data de 25 Aprilie 2011.

Pentru informatii suplimentare despre concurs, inscriere la eveniment, speakeri si prezentari, va recomandam sa vizitati site-ul www.pmday.ro.


Despre PMI

Cu aproximativ 500,000 de membri si detinatori de certificari in peste 185 de tari, Project Management Institute este liderul mondial al asociatiilor profesionale din domeniul managementului de proiect. De aproape 40 de ani, PMI pledeaza pentru ideea conform careia managementul de proiect/program/portofoliu poate imbunatati si accelera schimbarea organizationala prin inovare, cresterea performantei si consolidarea avantajului competitiv.

PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) este cea mai mare organizatie profesionala a managerilor de proiect din Romania, care, de la infiintarea sa in 2002, a avut o crestere continua, membrii sai fiind sute de manageri de proiect ce reprezinta companii din toate domeniile de activitate.

Pentru detalii suplimentare: Laura Valciu, Director de Comunicare si Publicitate, PMI Romania Chapter, laura.valciu@pmi.ro.

 

Va recomandam si:

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna mai

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI