internshipin.ro - liantul dintre studenti de top si companii inovatoare

 

 

 

 

Ambitionati sa ajute tinerii in formarea lor profesionala, precum si companiile in integrarea eficienta a resurselor umane, patru tineri romani au creat proiectul internshipin.ro.

Proiectul are ca scop convingerea a cat mai multor companii de utilitatea oferirii stagiilor de internship, fie ca sunt corporatii multinationale, fie ca sunt startup-uri locale. De asemenea, platforma internshipin.ro ofera companiilor accesul la o comunitate pre-selectata de studenti, eficientizand astfel procesul de recrutare prin garantarea unor aplicatii de calitate.

Vom adopta o strategie activa de dezvoltare a ofertelor de internship in diverse companii. Vom contacta atat companii care ofera deja astfel de programe, dar mai ales companii care inca nu ofera, desi cu siguranta au nevoie de oameni noi, ambitiosi si cu idei noi.”, declara Adelina Peltea, Fondator & CEO internshipin.ro

Platforma este disponibila deja in varianta beta, pe toata perioada lunii martie serviciile fiind oferite gratuit companiilor interesate de colaborare. Iar pentru studenti platforma va fi gratuita pe timp nelimitat, insa accesul la ofertele de internship va fi oferit numai pe baza de aprobare in comunitate, echipa internshipin.ro rezervandu-si dreptul de selectie a membrilor in functie de anumite criterii de evaluare.

Pentru mai multe informatii despre conceptul de internship in Romania si despre platforma internshipin.ro, echipa fondatoare va invita la evenimentul de lansare de pe 29 martie 2011 de la Orange Concept Store, incepand cu ora 16:00. (mai multe detalii aici).

Contact: Adelina Peltea, Fondator & CEO internshipin.ro, email: adelina@internshipin.ro

 

Va recomandam si:

Holcim, lider mondial în producția de materiale de construcții, lanseaza programul de internship

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI