AIESEC University - viziunea unui proiect de succes

 

 

 

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale conduse de tineri, te invita sa participi la proiectul AIESEC University.

Cu o traditie de 15 de ani in organizarea de evenimente pentru tineri pe tema orientarii profesionale, a dezvoltarii personale si a potentialului de leadership, AIESEC Bucuresti da startul pe 20 septembrie unei noi editii a proiectului care iti va oferi o perspectiva de ansamblu asupra oportunitatilor de cariera din diverse arii.

Prin intermediul celor cinci domenii abordate: Resurse umane, Finante, Comunicare, Tehnologie si Responsabilitate sociala, proiectul isi propune sa ofere informatii despre modificarile aparute in fiecare arie, despre modul in care ele au generat trebuinte noi si despre joburile care au luat nastere in acest context.

Cea de-a patra editie a proiectului AIESEC University este destinata in principal studentilor din anul doi sau trei care nu sunt decisi in privinta viitorului profesional si care doresc indrumare in acest sens.

In cele 9 zile de conferinta vei avea sansa sa stai fata in fata cu oameni de succes din companiile romanesti si sa te informezi direct de la sursa despre mediile in care vrei sa lucrezi pe viitor. O serie de traininguri si workshopuri interactive si specifice fiecarui domeniu iti vor oferi cunostinte noi, iti vor da ocazia sa te educi, sa te informezi si sa fii in pas cu cerintele pietelor din Romania.

Evenimentul va fi structurat astfel:

  • Finante/Consultanta si Resurse Umane - 20-22 septembrie;
  • Comunicare si Tehnologie - 23-25 septembrie;
  • Responsabilitate sociala - 27-29 septembrie.

Daca vrei sa participi la AIESEC University trebuie sa stii ca perioada de inscriere se incheie pe 18 septembrie. Mai ai doar cateva zile in care poti completa formularul de aplicare de pe site-ul proiectului!

Esti student si simti nevoia de schimbare?

Vrei sa investesti ultimele zile de vacanta intr-un mod eficient pentru tine si viitorul tau?

Inscrie-te ACUM pe www.university.aiesec.ro!
 

 

Va recomandam si:

BNR a lansat Brain Regain - Programul de selectare a specialistilor romani din strainatate

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?