Startup Days - castiga 20.000 de euro pentru dezvoltarea business-ului tau online

 

Sambata, 28 august 2010, se da startul celei de-a doua editii Startup Days, un proiect realizat cu scopul de a incuraja initiativele tinerilor antreprenori din mediul online romanesc. Evenimentul vrea sa demonstreze ca o idee originala, implementata cu ajutorul unor specialisti care dezvolta proiecte online se poate concretiza intr-un business real, in 56 de ore de munca efectiva.

Daca prima editie a reusit sa aduca in Timisoara peste 50 de tineri specialisti in business online sau domenii conexe, cea de-a doua editie isi propune sa duca evenimentul in mai multe orase din vestul si centru tarii. ”Vom organiza sesiuni de pitching in Oradea, Cluj, Sibiu si Timisoara. Sunt asteptati antreprenori din orasul in care organizam pitching-ul sau din orase invecinate. Ei trebuie sa propuna o idee si sa o inscrie, impreuna cu o propunere de echipa, pe site-ul evenimentului, www.startupdays.ro. De asemenea, sunt bineveniti specialisti in programare, web design, UI si UX design, economisti, marketeri, oameni de comunicare, SEO, sales. Toti cei care doresc sa participe trebuie sa se inscrie pe site-ul evenimentului.” detaliaza Alexandru Bleau, unul dintre organizatori.

Pentru a incuraja participarea in numar cat mai mare in comunitatile locale, juriul sesiunilor de pitching va fi format din antreprenori si persoane reprezentative in mediul online din fiecare oras. Pentru obiectivitate cat mai ridicata, unul din organizatorii Startup Days va face parte din comitetul de votare. Participantii vor avea si ei un rol important in votul ideilor. Evenimentul in sine se va desfasura la Valiug, la fel ca prima editie. Va avea loc in perioada 1-3 octombrie si participantii vor avea asigurat transportul din Timisoara pana la Valiug, cazarea si masa pentru trei zile.

O serie de premii din partea sponsorilor si partenerilor evenimentului vor transforma Startup Days intr-o cursa contra cronometru. Cel mai semnificativ este cel oferit de Seed Money: o finantare in valoare de pana la 20.000 euro pentru proiectul cu cele mai bune rezultate obtinute la eveniment.

 

Calendarul evenimentelor

28 august 2010 Sesiune de pitching la Oradea
4 septembrie 2010 Sesiune de pitching la Sibiu
11 septembrie 2010 Sesiune de pitching la Cluj-Napoca
18 septembrie 2010 Sesiune de pitching la Timisoara
20-24 septembrie 2010 perioada de vot
25 septembrie 2010 anuntarea celor 3 idei castigatoare si a echipelor finale care vor participa la evenimentul de la Valiug
1-3 octombrie 2010 Startup Days, 56 de ore pentru realizarea proiectelor

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?