Strategii pentru Succes - Workshop-ul de Dezvoltare a Carierei pentru Tineri

 


In ultimii 5 ani, am fost efectiv obsedat de a identifica aspectele care diferentiaza persoanele ce au succes extraordinar in cariera, de restul.

Facand consiliere in cariera, coaching si training pe abilitati de comunicare cu sute de persoane, analizand modele autentice, romanesti de succes si studiind putin cunoscuta literatura stiintifica asupra succesului, am reusit sa fac acest lucru cu o claritate surprinzatoare.


Toate lectiile esentiale pe care le-am invatat despre succesul in cariera , le vei descoperi la workshopul „Strategii pentru Succes” si vei intelege cum exact se aplica pentru cariera ta. 

Strategii pentru Succes este un program de dezvoltare a carierei pentru tineri, marca Social Arts. La acest workshop de 1 zi vei afla:

Care este formula generala a succesului, pe care constient sau nu, fiecare persoana ce are succes o aplica;
Care sunt convingerile oamenilor ce obtin succese extraordinare si cum sa le interiorizezi;
Cum folosesc oamenii de succes relatiile interpersonale pentru a obtine ceea ce vor;
Cum arata stilul de comunicare al oamenilor de succes, care le aduce rezultate de top;
Cum persevereaza si cum se adapteaza oamenii de succes in mediul de business.

Am intalnit numeroase persoane in Romania, care incepand devreme si actionand adecvat, si-au dezvoltat carierele in cativa ani mai mult decat fac majoritatea oamenilor toata viata. La „Strategii pentru Succes”, vei afla din povestile lor reale, pentru a ilustra lectiile esentiale.

Iar prin 2/3 activitati practice si feedback personalizat, vei intelege care sunt actiunile specifice pe care tu ai nevoie sa le faci pentru a trece prin aceeasi dezvoltare puternica a carierei.


Cand: sambata, 31 iulie 2010, de la 9:30 la 18:00
Unde: in Bucuresti, pe Calea Mosilor Nr. 124 (sector 2)
Cu cine: cu Eduard Ezeanu, coach pentru Social Arts
Detalii pe: www.eduardezeanu.ro/strategii-pentru-succes
Costul programului: 160 RON
Inscrieri la: Eduard Ezeanu, eduarde(at)socialarts(dot)ro

Sunt numai 10 locuri. Grabeste-te!


 

Eduard este un communication coach cu o abordare bazata pe atitudine. El invata oamenii cum sa paseasca cu dreptul in comunicare si sa se propulseze in cariera.

Poti afla mai multe despre el, serviciile sale, alte evenimente pe care le organizeaza si poti citi articole din partea sa pe blogurile sale:

 

www.eduardezeanu.ro 

People Skills Decoded

Va recomandam si:

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 4 dec 2017

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?