IT is business

Esti pasionat de IT? Te atrage domeniul managementului? Esti de parere ca “IT is Business”? Atunci alatura-te noua, intre 26 aprilie si 10 mai, la o noua provocare marca BOS: Project Management in domeniul IT.

Ti-am pregatit cei mai tari speakeri de la companii de renume, care iti vor arata cum sa planifici si sa implementezi un proiect de succes in tehnologia informatiei.

Evenimentul se va deschide pe 26 aprilie, in ASE, facultatea de Cibernetica, in sala 2013, cu o conferinta in care companiile partenere vor prezenta noi produse si servicii, cei prezenti avand oportunitatea sa afle “direct de la sursa” cele mai noi tendinte din domeniul IT.

Apoi, te provocam la 4 zile de workshop-uri, in care vei avea ocazia sa-ti demonstrezi abilitatile de coordonare si implementare prin rezolvarea briefurilor pe diverse teme: Arhitectura IT, Analiza si fezabilitate, Managementul infrastructurii, IT Governance. Participantii vor fi organizati pe echipe si vor trebui sa realizeze o aplicatie practica, pe care mai apoi sa o prezinte juriului alcatuit din speakerii de la companiile ce sustin workshop-ul.

Vineri, 30 aprilie, dupa ultimul workshop, fiecare echipa va primi cate un brief pentru care va avea la dispozitie 4 zile sa-l rezolve. Pe 5 mai, studentii se vor reuni pentru a primi feed-back pe proiectul lor de la reprezentantii companiilor.

Asteptarea va lua sfarsit luni, pe 10 mai, cand efortul participantilor va fi rasplatit de juriu cu o multime de premii!

Accepta asadar provocarea lansata de BOS si vino alaturi de noi intre 26 aprilie si 9 mai, pentru a descoperi impreuna ca IT is Business.

Detalii suplimentare poti afla pe www.bosromania.ro/it.

Pentru ca Business is FUN!

Va recomandam si:

Vodafone Group is looking for fresh graduates for Discover Programme

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?