DevCon 2023: Peste 50 de Voci Cheie din Industria Tech se întâlnesc pe 1-2 noiembrie în București


DevCon, conferinÈ›a premium dedicată profesioniÈ™tilor IT È™i pasionaÈ›ilor de tehnologie din România, revine în această toamnă pe 1-2 noiembrie cu a 5-a ediÈ›ie ce va avea loc exclusiv fizic
în BucureÈ™ti, la NORD Events Center by Globalworth. Peste 2000 de participanÈ›i sunt aÈ™teptaÈ›i să ia parte la această experiență de învățare È™i networking, experiență cu prilejul căreia se pot conecta direct cu peste 50 de campioni È™i personalități de renume din domeniul tehnologic. Speakerii care îÈ™i vor împărtăși ideile valoroase în cadrul evenimentului sunt reprezentanÈ›ii unor companii de top precum Microsoft, Uber, RedHat, Moderne, Wix.com È™i nu numai. Subiectele principale care vor fi abordate în cele două zile de eveniment sunt Java, DevOps, IoT & Cybersecurity, Data, Artificial Intelligence & Machine Learning, Web & Mobile È™i QA Automation.

 

Pentru a 5-a ediÈ›ie, DevCon revine la o experiență complet în persoană, cu peste 2000 de participanÈ›i È™i peste 30 de parteneri care vor avea È™ansa să interacÈ›ioneze în cele două zile de eveniment. Principalul obiectiv pe care conferinÈ›a È™i-l propune în acest an este acela de a oferi participanÈ›ilor un conÈ›inut de calitate, dar È™i de a crea un hub de tehnologie propice creării de conexiuni valoroase È™i schimbului de idei inovatoare. Astfel, DevCon nu este doar o experiență de învățare È™i networking, ci devine o sursă de inspiraÈ›ie È™i motivare pentru cei pasionaÈ›i de tehnologie.
 

În cadrul acestei ediÈ›ii DevCon vor avea loc 6 conferinÈ›e dedicate în care vor fi abordate subiecte precum Java, DevOps, Internet of Things & Cybersecurity, Data, Artificial Intelligence & Machine Learning, Web & Mobile È™i QA Automation. Totodată, de la eveniment nu vor lipsi nici sesiunile de tip masterclass, sesiunile tehnice, discuÈ›iile deschise È™i, cel mai important, Zona ExpoziÈ›ională. Agenda completă pentru cele două zile de eveniment poate fi accesată pe dev-con.ro/agenda.


DevCon este cea mai aÈ™teptată conferință dedicată pasionaÈ›ilor de tehnologie È™i profesioniÈ™tilor din domeniul IT din această toamnă. Ne bucurăm să anunțăm că pregătim cea de-a 5-a ediÈ›ie a conferinÈ›ei, un eveniment cu un conÈ›inut tehnic avansat È™i masterclasses, unde nimic nu se compară cu posibilitatea de networking atât cu speakerii internaÈ›ionali, cât È™i cu cele mai renumite companii IT. Ne dorim ca pentru cei 2 000 de participanÈ›i pe care îi aÈ™teptăm să se alăture în cele două zile de eveniment să creăm un spaÈ›iu de discuÈ›ii, de învățare È™i dezvoltare, prilej uriaÈ™ să poată construi relaÈ›ii cu profesioniÈ™ti din piaÈ›a locală È™i internaÈ›ională.” - Carla Tîrnăcop, Project Manager @DevCon
 

În cadrul conferinÈ›ei vor fi prezenÈ›i peste 50 de experÈ›i din domeniul tehnologic, atât internaÈ›ionali, cât È™i locali. AceÈ™tia vor vorbi despre tendinÈ›ele anului 2023 în materie de tehnologie, le vor împărtăși participanÈ›ilor părerile lor valoroase È™i, cel mai important, le vor oferi pasionaÈ›ilor de tehnologie o doză de inspiraÈ›ie. AceÈ™tia sunt câÈ›iva dintre speakerii internaÈ›ionali care vor urca timp de 2 zile pe scenă la DevCon:

  • Otavio Rodolfo Piske, Principal Software Engineer at RedHat 
  • Tim te Beek, Staff Software Engineer at Moderne
  • Hila Fish, Senior DevOps Engineer at Wix.com
  • Egor Grishechko, Senior Software Engineer at Uber
  • Marco dal Pino, Technical Consultant at Microsoft.

 

Liderii din domeniul tehnologic oferă accesul participanÈ›ilor la conÈ›inut tehnic avansat, susÈ›inut prin sesiuni dedicate, studii de caz, sesiunii de codare live, dar È™i prin prezentarea celor mai noi trenduri din domeniu. Printre principalele subiecte care vor fi discutate regăsim: ,,Powering ChatGPT with your own data” pe scena de Data, AI & ML, ,,Guardians of the IoT Realm: Defending Against Evolving Cyber Threats” pe scena de IoT & Cybersecurity È™i ,,Unleash the power of your applications with Micronaut and GraalVM” pe scena Java.
 

 

EdiÈ›ia aceasta este susÈ›inută de Systematic, în calitate de Partener Principal, alături de companiile partenere:

 

Java Con - BCR, Google, ING Hubs Romania

DevOps Con - Luxoft Romania, SoftServe, Thales

Data, AI & ML Con - EMERGN, MassMutual Romania, Tremend a company of Publicis Sapient

Web & Mobile Con - DB Global Technology, EPAM Romania, Molson Coors GBS

QA Automation Con - _VOIS

Tech Area Partner - S&P Global

Event Sponsors - Grid Dynamics, Finastra, Siemens.

Production Partners – Mobexpert (Comfort Partner), Nespresso (Official Coffee Partner), Dorna (Hydration Partner) È™i Viva Telecom (Internet Partner).

 

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, dar și pentru achiziționarea de bilete, accesează dev-con.ro.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania