In cateva zile incepe DevTalks Romania. Peste 3500 developeri se vor intalni la ROMEXPO, pe 21-22 iunie, alaturi de 110 Speakeri si 60 Giganti Tech in Zona Expozitionala




Saptamana viitoare revine DevTalks, cea mai ampla conferinta IT&C din Romania, cu editia aniversara cu numarul #10. Pe 21 si 22 iunie la Romexpo, Pavilion B1, in Bucuresti, sunt asteptati peste 3500 de developeri si profesionisti IT. Organizatorii au pregatit 14 scene pe care se vor dezbate cele mai abordate subiecte la momentul actual din industria IT. 110 speakeri nationali si internationali de la Meta, Netflix, Google, GitHub, PayPal, Nvidia, Microsoft, Huawei Europe, King si alte nume mari vor sosi la Romexpo. In cele doua zile de eveniment, participantii vor afla ultimele tendinte in tehnologiile de top si predictiile despre cum va arata viitorul in Industria IT.  


Programul DevTalks se va desfasura intre orele 10:00 - 17:00, atat in zonele destinate conferintelor, cat si in Zona Expozitionala, unde vor fi prezente 60 de companii care activeaza in Industria IT.  


Startul oficial al editiei aniversare DevTalks va fi miercuri, 21 iunie, la ora 10:00, pe Main Stage. In deschidere va fi discursul Sponsorului Principal al evenimentului, MassMutual Romania. 


Programul pe Main Stage continua de la 10:50, cu o discutie de tip Panel, la care va participa si Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii. Tema discutiei va fi “Reglementari in Inteligenta Artificiala in Romania”. Se alatura: 
•    Ioan Istrate, Consilier Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii 
•    Elena Ovreiu, PhD, CEO & Co-founder BIOdyssey. Health Innovation Hub 
•    Radu Stefan, Artificial Intelligence Business Consultant 


„De-a lungul celor 10 editii, DevTalks a devenit un punct de referinta in comunitatea IT din Romania, aducand impreuna experti, dar si pasionati IT intr-un mediu propice pentru schimbul de insights si inovatie. Evenimentul a devenit astfel o adevarata sursa de inspiratie si contribuie in mod direct la modelarea viitorului tehnologiei in Romania. Cu fiecare editie, DevTalks ofera acces la informatii-cheie din industrie, printr-un line-up de speakeri internationali de renume, dar si prin companiile prezente in Zona Expozitionala. Ne bucuram tare mult pentru modul in care DevTalks a devenit un catalizator pentru tehnologie, inovatie, colaborare si crestere profesionala.”- Roxana Sluser, Project Manager @DevTalks

 
Pe 21 si 22 iunie, pe scenele DevTalks se vor remarca si:  

•    Netflix, Inc.: Tejas Chopra - Senior Software Engineer 
•    Nvidia: Ekaterina Sirazitdinova - Senior Data Scentist 
•    Meta: Avinav Pashine - Product Manager 
•    Google Cloud: Abdelfettah Sghiouar - Senior Cloud Developer Advocate 
•    PayPal: Nataliya Remez - Director of Platform Engineering  
•    Microsoft: Reza Rahman - Principal Program Manager 
•    Huawei Europe: Berta Herrero - Head of Equality 
•    Sonar: Phil Nash – Developer Advocate 


Cateva dintre cele mai asteptate sesiuni sunt:  


Multimodal Generative AI Demystified - Ekaterina Sirazitdinova @Nvidia 
„Inteligenta artificiala generativa multimodala s-a dezvoltat major in ultima vreme. Poti crea imagini, videoclipuri si sunete realiste pe baza unor texte. Totusi, din cauza complexitatii modelelor, poate fi o provocare sa intelegi modul in care functioneaza si cum sunt aplicate. Prin aceasta sesiune, Ekaterina va scoate in evidenta tehnicile prin care se foloseste inteligenta artificiala generativa multimodala. Keynote-ul se adreseaza tuturor celor interesati de starea actuala a inteligentei artificiale si de potentialul sau de a crea experiente multimedia cat mai realiste si captivante.” 


The top 5 JavaScript issues in all our codebases – Phil Nash @Sonar 
„Cu totii incercam sa codam cat de bine putem, dar uneori lucrurile nu stau asa cum ne dorim. Privind asupra datelor provenite din scanarea a mii de proiecte, putem gasi cele mai frecvente probleme din bazele de cod ale dezvoltatorilor JavaScript. Pe parcursul sesiunii vom analiza provocarile care afecteaza proiectele JavaScript din intreaga lume. Vom intelege de ce sunt considerate probleme. In plus, vom invata cum sa le detectam si cum sa le evitam. La finalul keynote-ului, vei castiga mult mai multa incredere in propria baza de cod si, poate, vei descoperi cateva lucruri de rezolvat.”  


In cadrul celei de-a 10-a editie DevTalks, participantii pot explora o gama variata de activari si inovatii: de la Tech Edu Area, zona cu 4 ateliere pentru copiii care-si doresc sa se initieze in programare, robotica, dar si sa invete cum sa se protejeze in mediul online, pana la Mobility Area, unde pasionatii de tehnologie au ocazia unica de a testa masini Hi-Tech in zona de Test Drive, din afara Pavilionului B1. Au sansa de a le descoperi si pe cele expuse in incinta Pavilionului B1, intr-o zona special construita si sustinuta de Tiriac Auto, cu marca Mercedes-Benz. 


DevTalks Romania este organizat cu sprijinul Sponsorului Principal MassMutual Romania, caruia i se alatura companiile sustinatoare:

Stage Partners:_VOIS, Booking Holdings, Google, Happening, Idemia Romania, METRO.digital, Moon Active, Nagarro, Playtika, The Estée Lauder Companies Bucharest Global Technology Center, UniCredit, Vodafone Romania. 
 
Tech Area Partners: Connections Consult, IDS Consulting, HCL Technologies, LucaNet, Luxoft Romania, Systematic, S&P Global. 
 
Gold Partners: 1&1 Internet Development, Amazon, Amdaris, DB Global Technology, EPAM Romania, Every Matrix, IBM Romania,  In The Pocket, LSEG Romania, Molson Coors GBS, Revolut, R Systems Europe, Societe Generale Global Solution Centre, SoftServe, Stefanini, Thales, Thoughtworks, Tremend Software Consulting, Verifone. 
 
Tech Supporters: Accenture, Arvato Systems Romania, Ciklum, Finastra, Kontron, Mergify, P&G, Swissquote, Siemens, Quadcode.  
 
Tech Edu Area Partners: Academia Micilor Developeri, Logiscool, Mind Hub, Salvati Copiii Romania. 

Parteneri logistici: Black Cab, Cabina Trasnita, Donuterie, Heineken, Mobexpert, Mobila Dalin, Rice up, Viva Telecom, Therme Bucuresti.   

Partener Media Principal: Radio ZU 

Parteneri Media: Adevarul, Wall-Street, Antreprenor in Romania, BizPlus, Boio.ro, Bursa, Revista Cariere, HR Manager, Cloud Builders, Club Economic, DoITAcademy, Economedia, Economistul, G4Media, IT Mania, Jurnalul de Afaceri, Market Watch, PR Wave, Regie Live, Romania Durabila, Romania Pozitiva, Spotmedia.  
 
Profesionistii in IT care isi doresc sa se participe la DevTalks 2023 se pot inscrie aici.  

 
Catalyst Solutions este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 17 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum:   
•    DevTalks, cea mai asteptata conferinta IT, care reuneste 3.500 de profesionisti pasionati de web, online, cloud computing, big data si alte tehnologii sau trenduri IT. 
•    DevCon, cea mai influenta conferinta dedicata profesionistilor IT. Pe 1 si 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferinte dedicate, care ating o varietate de tehnologii si arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, si nu numai. 
•    Hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare; 
•    Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, are loc pe hipo.ro de doua ori pe an si aduce impreuna 200.000+ candidati si 80 angajatori la fiecare editie; 
•    Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani; 
•    Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia. 

 

Va recomandam si:

DevTalks Romania celebreaza 10 ani de editii reusite pe 29-30 Mai la Romexpo, B1

ULTIMELE JOBURI