Access - Get The Job You Want

Access este experienta condensata a Career Experts in asistarea a sute de persoane in a-si stabili obiective ambitioase de angajare si a le atinge. Prin acest seminar interactiv de 1 zi vei dobandi ideile, metodele si tehnicile cheie, testate practic, pentru angajarea cu succes.

Career Experts este primul centru privat de consiliere in cariera din Romania, fondat in anul 2004. Serviciul nostru principal este cel de career coaching, caruia i se alatura training-uri, seminarii si prezentari pe teme de cariera. Acest seminar este realizat impreuna cu Social Arts, prima companie romaneasca dedicata exclusiv dezvoltarii abilitatilor sociale.

 

Afla povestea si beneficiile seminarului Access ascultand aceasta prezentare audio de 7 minute: www.trilulilu.ro/eduardezeanu/e8cfb27a5073e8

La acest seminar vei invata:

  • Ce anume face procesul de angajare eficient si cum sa folosesti o paleta larga de strategii pentru a cauta si accesa un job.
  • Cum sa iti scrii, organizezi si formatezi CV-ul pentru a-l face sa arate profesionist, sa fie usor de citit si de navigat prin el. 
  • Cum sa faci un CV persuasiv, care nu se rezuma la a insira informatii ci demonstreaza atitudini, competente si cunostinte esentiale. 
  • Cum sa customizezi informatia din CV pentru a-l face 100% relevant pentru fiecare job la care aplici cu el.
  • Care sunt atitudinile cele mai productive fata de interviurile de selectie si cum sa ti le asumi gradual.
  • Cum sa te prezinti la interviu intr-un mod care demonstreaza concret ca detii atitudinile, competentele si cunostintele cheie pentru job. 
  • Cum sa te pregatesti eficient pentru interviu, cum sa asculti, sa comunici cu impact si sa gestionezi situatii comune la interviu.

Modul de lucru: 50% din timpul seminarului este alocat pentru prezentari si discutii ale conceptelor si tehnicilor cheie, iar 50% pentru activitati practice precum exercitii, jocuri de rol si studii de caz.

Data: 5 septembrie 2009
Locul: Bucuresti, Centrul de Training CODECS (str. Agricultori nr. 37-39)
Program: 9:30 – 13:00; 14:30 – 18:00 
Trainer: Eduard Ezeanu (www.eduardezeanu.ro), career coach pentru Career Experts
Pret: 170 RON pentru inscriere si plata pana la 1 august 2009
230 RON pentru inscriere si plata pana la 29 august 2009

Pretul include:
- Seminarul efectiv;
- Mapa de curs;
- Doua coffee-break-uri;
- Diploma de participare. 
Pentru inscriere, va rugam sa ne trimiteti un email la contact@careerexperts.ro sau sa ne sunati la 0726 395 795, iar noi va vom trimite in maxim 24 de ore detaliile de inscriere si realizare a platii.

Eduard Ezeanu
Career Coach
Career Experts
W: www.careerexperts.ro
B: www.eduardezeanu.ro

Va recomandam si:

BNR a lansat Brain Regain - Programul de selectare a specialistilor romani din strainatate

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?