Creioneaza-ti drumul catre cariera dorita participand la sesiunile de dezvoltare din cadrul NextGen Academy!





NextGen Academy
reprezintă oportunitatea perfectă pentru candidații din generația Z de a-și creiona drumul către o carieră în domeniul dorit, prin interacțiunea cu profesioniști din cadrul unor companii de TOP și construirea unui set valoros de abilități pentru viitorul lor.


Evenimentul va avea loc online în perioada septembrie – noiembrie, iar pilonii de învățare în jurul cărora vor fi alese temele webinariilor sunt:
 
  • It’s Time o’clock to get Ready for Technologies of the Future;
  • How to be the Best Candidate during the Recruitment Process?;
  • Skills of the Future: Prepare Today for Tomorrow Jobs;
  • How to Become a Highly Employable Candidate?.


Printre primele companii care și-au anunțat prezența în calitate de Learning Master Employer sunt DB Schenker GBS Bucharest, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC), Prysmian, Vodafone Romania si Ericsson.

 

Iata primele webinarii susține de partenerii acestei ediții: 

În era cloud computing, este esențial să ai abilitățile potrivite. Dar de ce abilități ai nevoie pentru un viitor al serviciilor bazate pe cloud? Ce cunoștințe îți vor oferi cel mai bun avantaj în timp? Alătură-te sesiunii susținute de Societe Generale Global Solution Centre în cadrul proiectului NextGen Academy și află cum îți poți dezvolta abilități fundamentale de Cloud Computing.

În prezent, găsirea unui loc de muncă potrivit ca student sau proaspăt absolvent este mai dificil decât pare. De unde pleci? De ce are nevoie o companie în aceste zile? Deții abilitățile potrivite pentru rolul la care candidați? Alătura-te sesiunii sustinute de DB Schenker Global Business Services Bucharest pentru a afla răspunsurile la toate aceste întrebări și mai multe alte sfaturi și trucuri care te vor ajuta să explorezi o lume plină de oportunități.

Cum îți dai seama că te potrivești acestui eveniment?


Nimic mai simplu! Dacă ești student sau proaspăt absolvent cu până la 3 ani experiență profesională și în căutarea unor academii de învățare sustinute de profesioniști dornici să te îndurme în carieră, atunci înscrie-te la NextGen Academy!




Nu mai sta pe gânduri! Aplică la sesiunea dorită și interacționea-ză cu profesioniști din cadrul unor companii de TOP care te vor susține în construirea unui set valoros de abilități pentru viitorul tău!

 
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI