Cognizant Softvision continua sa angajeze in Romania

● Compania de inginerie de produse software are inca 500 de noi pozitii pana la sfarsitul anului, in special in Java, Web (JavaScript, React.js, Node.js, etc) DevOps, Big Data, QA Automation, .NET, printre altele.

● Angajatii si candidatii au parte de o noua experienta de munca, care ii incurajeaza sa lucreze din locul ales, de oriunde din Romania.

Cognizant Softvision, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din Romania, a anuntat astazi ca intentioneaza sa angajeze inca 500 de noi colegi in echipa din Romania, pana la sfarsitul anului 2021, pe langa cei peste 500 de colegi angajati in prima jumatate a anului 2021. Astfel, Cognizant Softvision prognozeaza o crestere de aproape 50% in ceea ce priveste numarul total de angajati, la nivel de Romania, in 2021.


La inceputul acestui an, Cognizant Softvision a anuntat o noua initiativa care permite angajatilor sa lucreze de oriunde in Romania, oferindu-le astfel flexibilitatea de a lucra remote de acasa sau de oriunde se simt confortabil. Datorita conceptului nou si flexibil in ceea ce priveste locul desfasurarii activitatii, Cognizant Softvision a reusit sa recruteze peste 500 de noi angajati in primele sase luni ale anului 2021, permitand organizatiei sa raspunda cerintelor de business, in ciuda provocarilor legate de pandemia globala.




Mihai Constandis, Country Manager Romania and Head of Eastern Europe Studios
Continuam sa ne concentram pe calitate, nu pe cantitate, in tot ceea ce facem. Aceasta include angajarea unor experti care doresc sa faca parte din ceva special si sa asigure livrarea de produse la cele mai inalte standarde de calitate pentru clientii nostri. Am muncit enorm la crearea unei culturi bogate si diverse, si a unor valori care sa ofere angajatilor si candidatilor nostri o experienta deosebita de lucru, si flexibilitate, unde sa isi poata defini si dezvolta cariera si pasiunea pentru tehnologie.

Echipele noastre de delivery, comunitatile tehnice si echipa HR au facut o treaba fenomenala, aducand in Cognizant Softvision oameni noi, talentati, parteneriate si proiecte deopotriva, si asteptam cu nerabdare sa continuam acest trend pe tot parcursul anului si in 2022
.”

Alte momente importante ale Cognizant Softvision din primele sase luni ale anului 2021 includ:
● Consolidarea prezentei la mai multe evenimente tehnologice regionale, inclusiv sponsorizarea si parteneriatul cu evenimente tehnologice de top precum Bucharest Tech Week, CodeCamp si DevTalks

● Investitia si implementarea noilor concepte de birouri care sa permita experiente de lucru variate si sa ofere Softvisionerilor o mai mare flexibilitate, mobilitate si apartenenta la comunitate

● Parteneriat cu Cercetasii Bistriteni si World Vision Romania unde a donat 561 de computere si echipamente tehnologice in valoare de peste 100.000 de dolari, calculatoarele fiind destinate copiilor aflati in pragul abandonului scolar din cauza lipsei accesului la tehnologia necesara educatiei online in timpul pandemiei

● Investitii continue in promovarea unei culturi deschise, primitoare, incluziva si conectate, crearea de oportunitati de invatare si colaborare prin intermediul webinariilor interne, concursuri si alte activitati de echipa.

In Romania, Cognizant Softvision activeaza in studiouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Baia Mare.

Vezi toate pozitiile disponibile in cadrul Cognizant Softvision


 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”