Tinerii studenti sunt invitati la un Program de Shadowing in Parlamentul RomanieiDiana Buzoianu, deputat in Parlamentul Romaniei, te invita la un Program de Shadowing in care vei descoperi procesul legislativ! Daca esti student, nu mai sta pe ganduri si aplica chiar acum la aceasta experienta inedita.

Programul se va desfasura in perioada 5 aprilie 2021 si 28 mai 2021, timp in care vei descoperi ce inseamna mandatul de a reprezenta peste 2 milioane de locuitori ai Bucurestiului. De asemenea, vei avea ocazia sa participi la diverse sedinte, precum cele plenare sau ale comisiilor.

Inca nu te-ai decis? Uite cateva informatii suplimentare care sigur te vor convinge:
  • Programul de shadowing se va desfasura, in principal, in cadrul biroului parlamentar si in Parlament;
  • Programul va contine 3 module in functie de ceea ce te atrage mai mult: Cursuri, Activitate parlamentara, Actiuni cu impact local;
  • O sa ai acces la o serie de activitati, de pilda acces la comisiile de lucru, acces in plen, acces la intalniri organizate in vederea elaborarii proiectelor legislative la date. In plus, o sa beneficiezi de cursuri tematice si dezbateri;
  • Programul de colaborare este flexibil, stabilit in functie de disponibilitatea ta.
Alatura-te programului daca esti o persoana curioasa care isi doreste sa fie mai aproape de reprezentantii din Parlament!

Cum poti face parte din program?

Trimite un mail cu CV-ul tau si o scrisoare de intentie la adresa de e-mail diana.buzoianu@cdep.ro in perioada 17.03.2021-26.03.2021, pentru a fi unul din cei 5 studenti care vor participa la program.

Vezi toate oportunitatile pentru tineri aici

Citeste si:

 
 
 

 

Va recomandam si:

Angajatori de TOP: the platform that amplyfies your Employer Branding and Talent Attraction efforts this fall!