Iesi din anonimat si fa-te remarcat prin intermediul soft skillurilor


ASER da startul celei de-a XVI-a editii a proiectului Akademics, in mediul online!

In perioada 22 martie – 4 aprilie, ASER iti ofera sansa sa-ti explorezi trasaturile de caracter si abilitatile intrapersonale si interpersonale. Pregateste-te sa iei initiativa si sa te faci remarcat in multime prin dobandirea celor mai cautate competente in mediul de business.

Fiecare etapa a proiectului iti va oferi insight-uri din lumea de business si te va ajuta sa aprofundezi soft skillurile necesare pentru o ascensiune rapida in cariera.

Etapa I: Afla care sunt punctele tale tari si slabe! In cadrul workshopului de autocunoastere, sub indrumarea unui trainer, te vei redescoperi si vei fi orientat spre diferite oportunitati ce vor duce la dezvoltarea ta.

Etapa II:  Invata cum sa setezi obiectivele SMART alaturi de un trainer specializat! Vei intelege cum poti sa formulezi si sa aplici aceste obiective. Ele te vor ajuta sa te organizezi si sa evoluezi pe viitor.

Etapa III : Ia parte la workshop-urile facilitate de oameni cu experienta! Ti se va oferi sansa sa aprofundezi abilitatile de problem solving, creative thinking, critical thinking si risk & people management. Roxana Marin si Radu Atanasiu vor fi cei care iti vor oferi know-how-ul necesar si te vor indruma spre atingerea obiectivelor setate.

 Etapa IV: Company Talk! In cadrul acestei etape, vei putea sa afli cum functioneaza o companie si cum sunt impartite sarcinile intr-o companie, alaturi de partenerul ASER: P&G.

Ultima etapa: Ia parte la sesiuni de networking pe diferite tematici: Leadership, Management, Soft skills of the future, in cadrul carora vei afla informatii relevante cu privire la aceste domenii.

Ce mai astepti? Inscrie-te in Akademics pana pe data de 21 martie pe www.aser.ro si ai curajul sa iesi in fata si sa te remarci in multime. Fii cu ochii pe paginile de Instagram si Facebook ASER pentru mai multe oportunitati pregatite pentru tine!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.
 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI