Ghid de utilizare a platformei MyConnector la evenimentul Finance Recruitment Day


Finance Recruitment Day duce traditia mai departe an de an, atat printre tinerii participanti, cat si printre companiile de top din Romania ce sunt dornice sa ii cunoasca pe cei din urma la fiecare noua editie.

Evenimentul se va desfasura in totalitate online, prin intermediul platformei MyConnector.




Pentru a-ti transforma experienta virtuala in lumea finance intr-una cat mai usoara si mai placuta, ti-am pregatit un mic Ghid care iti arata pasii ce trebuie urmati pentru a utiliza platforma in ziua evenimentului:




Pas 1: Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te inregistrezi pentru eveniment. Daca ai fost selectat sa participi, vei primi pe mail link-ul de inregistrare.

Pas 2: Odata inregistrat, vei primi un mail cu user (adresa de mail cu care te-ai inregistrat) si parola (un cod individual).


Pas 3: Daca ai urmat deja acesti pasi si ai intrat in eveniment pe MyConnector, in stanga vei gasi meniul:

Da click pe expo area unde vei gasi toate standurile companiilor participante; poti da click pe acestea pentru a interactiona cu reprezentantii acestora sau pentru a afla mai multe informatii despre companie;

Da click pe lobby si vei ajunge in holul virtual al evenimentului;

Da click pe presentations unde vei gasi agenda live si vei putea intra in sesiunea care se desfasoara in acel moment live.
 







Cum sa participi la sesiunile din agenda:

 



•    Pentru a participa la masterclass-ul ales de tine, vei primi un mail in prealabil la adresa cu care te-ai inscris in eveniment. Apoi vei intra in sectiunea Masterclass din agenda si selectezi de acolo masterclass-ul care este de interes pentru tine, urmand pasii din mailul primit.

 

•    Pentru a participa la interviul online cu una dintre companiile participante: Mergi la standul companiei, da click pe acesta si in dreapta paginii ti se va afisa acest meniu. Da click pe Ask us a question. Interviul tau va avea loc cu reprezentantul care ti-a fost comunicat de companie. Dupa ce ai selectat acest nume poti incepe conversatia. Ai optiunea de chat, video call si send business card.

 

 

In plus, implicarea ta cat mai activa in eveniement te va urca in topul Leaderboard-ului care va fi afisat direct in platforma! Interactioneaza cu companiile, participa la sesiunile de interes si strange puncte! Primii 3 cei mai activi participanti vor fi premiati!


Si pentru ca am mentionat de companiile din cadrul evenimentului, iata ce companii de top te asteapta pe 17 martie sa te cunoasca online: Allianz Technology,  EY Romania, KPMG, Schlumberger, ACCA, Societe Generale Global Solution Centre, British American Tobacco, Deloitte Romania, Exelia și PwC !

In final, multumiri partenerilor media care sustin editia de anul acesta a Finance Recruitment Day: ClubEconomic.ro , spotmedia.ro, PortalHR , România Durabilă, Comunicate de presa , Revista Economistul, Săptămâna Financiară, FINANCIARUL.ro, România Pozitivă, RegieLive, Center for Career Development , Revista CARIERE, Ziarul de Bucuresti, Jurnalul de Afaceri, Ziarul Bursa, IQool, The Smart. Partener institutional: ARIR

Daca nu te-ai inscris inca la eveniment, o mai poti face pana pe 12 martie!

 


 

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI