Studiul comportamentului Generatiei Z pe piata muncii in 2021



Tu cum crezi ca arata piata muncii pentru tinerii din ziua de astazi? Ai vrea cateva schimbari sau lamuriri cu privire la anumite subiecte?

Esti interesant sa faci primii pasi spre cariera ta, dar  nu stii de unde sa incepi?

Echipa Catalyst Solutions îți da o mana de ajutor in clarificarea acestor nelamuriri si iti da oportunitatea sa te faci auzit catre companiile de pe piata muncii din Romania din momentul actual prin completarea chestionarului ce reprezinta Studiul asupra Generatiei Z.

Mai exact, acest studiu isi propune sa analizeze comportamentul din punct de vedere profesional al Generatiei Z, identificand o serie de particularitati care mai apoi vor fi trimise, sub forma de grafice si interpretari ale raspunsurilor, catre compani.

De ce sa completezi chestionarul?
  • Ai oportunitatea de a-ti exprima anonim opinia cu privire la piata muncii;
  • Completarea nu dureaza mai mult de 10 minute si iti garantam ca raspunsurile tale vor ajunge la cele mai mari companii din Romania;
  • Primesti acces la varianta online a Career Guide-ului din aceasta primavara dedicat programelor de Internship si Trainee;
  • Completarea integrala a chestionarului te aduce mai aproape de premiile grozave pe care le oferim prin tragere la sorti: una dintre cele 3 sedinte de consiliere in cariera cu un consultant Catalyst Solutions sau o bratara fitness Xiaomi Mi Band 5 rezistenta la apa, care te ajuta sa iti monitorizezi activitatea zilnica, compatibila cu sistemele de operare Android & iOS.

Asteptam cu nerabdare raspunsurile tale! Completează chestionarul aici: https://www.surveyhero.com/s/510665c

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI