ADIENT TRIM Ploiesti aniverseaza 17 ani de performanta in productia de tapiterii auto Premium




19 octombrie 2020 ─ 
ADIENT TRIM Ploiesti sarbatoreste luna aceasta 17 ani de activitate. Specializata in productia de tapiterii auto Premium, fabrica ADIENT are in acest moment peste 1.800 de angajati, fiind unul dintre cei mai importanti angajatori de la nivelul judetului Prahova. De asemenea, compania este implicata activ in formarea de viitori profesionisti, prin doua clase de invatamant dual, unde studiaza peste 50 de elevi.


”De 17 ani, ADIENT TRIM Ploiesti este mai mult decat o companie, este o echipa. In tot acest timp, am invatat, ne-am dezvoltat si am atins un nivel inalt de performanta, totul datorita colegilor nostri. Astazi, oferim un loc de munca mai bun si suntem unul dintre cei mai importanti angajatori din judetul Prahova. Multumim tuturor celor care au facut dintr-un obiectiv ambitios, o realitate. Datorita lor, povestea merge mai departe. La multi ani, ADIENT TRIM Ploiesti!,” a spus Adrian Dita, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiesti.

,,Sunt mandra sa spun ca lucrez in aceasta companiei inca de la inceput. In acesti 17 ani am invatat unii de la altii si ne-am sustinut reciproc. Impreuna, prin implicarea fiecaruia, am reusit sa functionam ca un colectiv unit si sa aducem performanta in fabrica, iar astazi este o zi in care perseverenta si curajul sunt rasplatite. Impreuna, suntem pe drumul cel bun, drumul catre viitor.  La multi ani!” a declarat Carmen Barbulescu, Plant HR Manager ADIENT TRIM Ploiesti.

Anul 2020 a fost unul dificil la nivel global, activitatea majoritatii industriilor fiind afectata de situatia epidemiologica. Cu toate acestea, ADIENT TRIM Ploiesti a reusit sa castige si sa pastreze increderea clientilor sai, producatori de top. Odata cu revenirea pietei auto, compania a demarat o ampla campanie de recrutare, aceasta fiind initiata in urma cresterii cererilor clientilor si necesitatii asigurarii livrarilor pentru anul urmator. Chiar si in conditiile actuale, ADIENT TRIM Ploiesti pune angajatii pe primul loc si ofera, la cele mai inalte standarde, un mediu de lucru sigur si un loc de munca stabil.

ADIENT TRIM Ploiesti este fabrica de referinta pentru produse Premium, realizate de o echipa profesionista, performanta si inovativa. De 17 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiesti imbunatateste experienta unei lumi in miscare, producand cu mandrie tapiterii Premium pentru cele mai importante marci de masini.

ADIENT TRIM Ploiesti are in prezent peste 1.800 de angajati. In fiecare an, tapiteriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploiesti se regasesc pe mai mult de 750.000 de masini din intreaga lume. Productia se realizeaza folosind utilaje de ultima generatie, iar calitatea extrem de ridicata a produselor si profesionalismul echipei au ajutat compania sa devina un reper in domeniul sau de activitate, la nivel international.

Compania ADIENT este prezenta in Romania din anul 2000, are un numar total de peste 6.000 de angajati si detine opt unitati de productie: Jimbolia (armaturi metalice si mecanisme), Timisoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spuma poliuretanica), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armaturi metalice), Ploiesti (tapiterii), Pitesti (tapiterii).
 

Despre ADIENT:

ADIENT este lider global in fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajati in 238 de fabrici localizate in 34 tari din intreaga lume, producem si livram scaune pentru toate clasele de vehicule si toti producatorii de echipamente originale. De la sisteme complete pana la componente individuale, expertiza noastra se reflecta in fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitatile noastre integrate, in-house, ne permit sa luam produsul de la etapa de cercetare si design, sa il urmarim pe intreg procesul, pana la proiectare si fabricare – munca noastra regasindu-se in 25 de milioane de vehicule in fiecare an.

Preluare de pe www.observatorulph.ro.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania