The challenges of digital engagement - Cum obtinem engagement in mediul virtual



Revista HR Manager impreuna cu Humanistic, partener al evenimentului, organizeaza miercuri 28 octombrie, intre orele 15:00-17:00, editia a 4-a din seria de evenimente online „FAST FORWARD. ORGANIZATIA DIGITALA”. Se va discuta despre cum obtinem si cum construim strategiile de crestere a angajamentului in noul mediu de lucru virtual, care sunt noile tendinte in abordarea acestuia, despre cum se schimba paradigma angajamentului de la o abordare axata pe organizatie la un demers de tip ecosistem al angajatului si cum arata o strategie coerenta de engagement in noul context.


Invitatii acestei editii vor dezbate subiecte aflate pe lista de prioritati a profesionistilor HR in aceasta perioada:
  • Care este procesul relevant ACUM de masurare a angajamentului?
  • Ce pastram, ce modificam si cum inovam in acest domeniu, al implicarii-motivarii si sustinerii reciproce?
  • Cum arata si ce recomandari sunt pentru un proces de angajament bine comunicat ce are un grad de respondenti foarte bun?
  • Ce actiuni de leadership ar trebui incurajate si care este acum rolul managerului direct?
  • Cum ne putem asigura ca relatiile 1:1 sunt si in online autentice si engaging?
  • Se va face trecerea de la studiile complexe de climat, aplicate global, la cele nationale, regionale, sau chiar continue pe baza de esantionare? Cat de relevanta mai este acum abordarea globala?
  • Care sunt intrebarile esentiale cu impact in masurarea starii de bine a angajatilor si cu ce alti indicatori corelam angajamentul?
  • Este prezenta productivitatii crescute din ultimul timp un semn de crestere sanatoasa a angajamentului, sau doar motiv de ingrijorare pentru oboseala?
Aflam toate raspunsurile de la specialistii si practicienii HR invitati:

Bogdan Belciu – Partener Boston Consulting Group, aduce in atentia participantilor un studiu global condus pe 12.000 de angajati care surprinde faptul ca oamenii si-au pastrat nivelul de productivitate in contextul mediului virtual sau hibrid de lucru. Despre lectiile invatate in timpul pandemiei si noul “normal” al mediului organizational aflam din prezentarea despre ”Demistificarea conceptului de Remote Working”. In ce masura nivelul de angajament influenteaza aceasta productivitate si ce riscuri implica in continuare lucrul de la distanta, precum si care este NOUL mod de a genera ENGAGEMENT in companiile noastre, aflam de la: Roxana Ciltea – Head of HR Romania & Moldova, HRBP South Europe, Sanofi Pasteur, Alina Perrin – Founder & CEO Serman Insight, Raluca Gadiuta – Country HR Leader, HP Inc. Romania, Cornelia Balcanu – Head of HR Shared Services, Samsung SSC Europe.

Iulia Buciuman – Managing Partner HUMANISTIC - co-moderator si Mihai Zant – Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC - moderator sunt gazdele acestui eveniment.

Prezentarile si discutiile se vor desfasura in limba romana.

In timpul evenimentului aveti posibilitatea sa adresati intrebari prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Inregistrarea se poate face accesand pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.

Persoanele de contact pentru informatii organizatorice sunt Andra Zikov si Laura Manciu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Powered by: Serman Insight, Terapia

Parteneri media: RePatriot, Biz, Doing Business, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, CONAF, Financial Intelligence


 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI