HARMAN Romania continua dezvoltarea echipei de TelematicaHARMAN International
, lider global in tehnologia connected car, continua dezvoltarea solutiilor de Telematica in centrul din Bucuresti.  In echipa de Telematica, programatorii HARMAN Romania construiesc ecosistemul connected car pentru cei mai mari producatori de automobile din lume. Nume de referinta din industria auto au implementat sistemul de Telematica realizat in Romania, iar tehnologia 5G va duce proiectele HARMAN cu un pas mai aproape de masinile autonome.

In echipa de Telematica din Romania lucreaza acum peste 80 de angajati, cu profile de programare preponderent, dar si de testare si integrare, care dezvolta softurile noii generatii de automobile. Telematica este tehnologia ce permite interactiunea automobilului cu toate dispozitivele conectate, de la unitatile smart home, la sistemele de monitorizare a traficului. Astfel, masina poate fi controlata de la distanta, doar cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei, iar scenarii care acum cativa ani pareau de domeniul filmelor SF, au devenit in zilele noastre cat se poate de adevarate.

Conceptul Connected Car este aplicabil in contexte multiple din viata reala a utilizatorilor, de la situatiile in care, in caz de accident, tehnologia telematics detecteaza daca sunt pasageri in masina si declanseaza un apel de urgenta (eCall), specific regiunii respective, furnizand informatiile necesare interventiei rapide a serviciilor de salvare.

Descopera din acest video mai multe detalii despre soluțiile de Telematica in HARMAN:

 

Iti doresti sa te alaturi echipei HARMAN pentru a inova impreuna industria auto? Daca esti pasionat de IT si auto, vrei sa-ti depasesti limitele si sa inovezi in raport cu munca ta, ai competente solide de programare (Embedded C, Classic Autosar, RT operating system, Multithreading), te asteptam!

Aplica direct aici: https://jobs.harman.com/job/bucharest/software-developer-c-c/23226/15670380

Afla mai multe despre HARMAN in Romania si solutiile noastre de Telematica din acest interviu:
 

Va recomandam si:

Gala Premiilor Revistei CARIERE 2023 „ OAMENI CARE NE INSPIRĂ”