Prima editie de NextGen Academy este sustinuta de BCR

 



Banca Comerciala Romana (BCR) sustine prima editie de NextGen Academy – initiativa dedicata studentilor si proaspat absolventilor ce isi doresc sa dezvolte noi competente si abilitati pentru viitoarea cariera.
 

BCR sustine 5 sesiuni live in perioada 17 Septembrie – 11 Noiembrie 2020 pe teme diverse si atractive precum: educatia financiara, brandingul personal, cariere in IT Banking sau management de proiect.
 

Primele doua sesiuni au adus impreuna mai mult de 100 de tineri studenti si absolventi curiosi sa descopere mai multe despre cum pot dobandi un mindset corect din punct de vedere financiar, dar si cum se pot diferentia pe piata muncii intr-un context mai putin favorabil. Primii mentori din partea BCR au fost Andrei Buruiana, Head of Sales si Nicoleta Deliu, Head of Communication.
 

In urmatoarele zile, BCR a pregatit alte trei sesiuni live pentru tinerii pasionati de domeniul IT, dar si pentru cei ce se gandesc la o cariera in managementul proiectelor.


Pe 8 Octombrie, incepand cu ora 15:00, Emilia Mihaila, HR Digital Transformation Partner si Dan Cristea, Head Of Digital Development Practices, au discutat cu participantii despre joburile viitorului in IT Banking.


In cadrul acestei sesiuni s-a discutat despre cele mai cautate joburi din acest domeniu, care sunt abilitatile ce ajuta in procesul de adaptare la noile trenduri, dar si ce roluri sunt greu de gasit in Romania si de ce avem nevoie de acestea.


In aceeasi nota, seria continua pe 29 Octombrie cu webinarul despre ce poate face un om de IT in Banking. Tania Vasile, Head of IT Retail si Victor Radulescu, Supervizor Management Sistemelor de Productie, vor fi mentorii pentru aceasta experienta de invatare.
 

Participantii pot descoperi cum arata o zi de lucru in departamentul de IT al BCR, ce astfel de roluri sunt disponibile, dar si alte aspecte interesante pe care le presupune cariera in IT Banking.


Pe 11 Noiembrie, Bogdan Borza, Head of PMO Enablers & Steering Department, te provoaca la o discutie interactiva despre project management si cum poti gestiona proiectele personale sau profesionale intr-un mod de succes.
 

In cadrul acestei sesiuni live, participantii au ocazia sa afle principiile managementului de proiect, notiuni fundamentale despre project management in general, dar si specific in Banking.
 

Inregistrarea si participarea sunt gratuite, insa locurile pentru fiecare webinar sunt limitate!

 

 

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI