Devino ambasador Top Talents Romania




Anul acesta la Top Talents Romania Connected este anul surprizelor! Desi ne-am mutat in mediul online, dorim sa facem experienta Top Talents una cat mai placuta si mai interactiva pentru participantii nostri, astfel ca apelam si noi  la unul dintre skill-urile viitorului, creativitatea, si lansam o noua provocare: Devino ambasador Top Talents & join the gang!

Fie ca te numeri printre fostii participanti de la editiile anterioare si vrei sa te faci remarcat printre restul colegilor tai, fie ca este primul an in care te-ai inscris la eveniment si vrei sa simti inca de la inceput ca faci parte din marea noastra comunitate, anul acesta ai sansa de a alege personajul Top Talents cu care te identifici cel mai bine si a duce de veste astfel evenimentul!

Iata gang-ul nostru:






The internationalist : ii place sa exploreze cat mai mult, astfel ca nu spune niciodata nu atunci cand vine vorba despre o experienta internationala. A fost plecat cu Erasmus sau cu Work&Travel pe timp de vara! In orice caz, daca este vorba despre un program de studiu, un internship sau o bursa in strainatate, el este omul care va spune mereu DA.









The passionate volunteer: ii plac oamenii, vrea mereu sa fie in centrul actiunii si sa dea o mana de ajutor ori de cate este nevoie. Inca din anul 1 de facultate a intrat in asociatia studentească a facultatii si a cautat si alte ong-uri in care sa se poata implica. Ii place facultatea, dar adora sa faca voluntariat si este o persoana pe care te poti baza mereu.











The intern guru: isi doreste sa castige cat mai multa experienta, deoarece stie prea bine ca practica este mama invataturii. Si cum sa se pregateasca mai bine pentru viitoarea cariera daca nu prin internship-uri? Exploreaza noi domenii, are o multime de idei pe care vrea sa le puna in practica si e gata sa isi asume mereu responsabilitatea.











The scholarship guy: „Dupa fapta si rasplata” este motto-ul lui, caci invatatura si rezultatele deosebite ii sunt remarcate,apreciate si rasplatite prin burse de merit sau de studiu. Curios, ambitios si organizat, invata bine si este mereu printre primii din anul sau.









The certified perfectionist: Workshopuri, traininguri, cursuri, orice activitate care ii da un atestat/o diploma/un certificat la sfarsit si care il invata ceva util sunt activitatile sale preferate. Din dorinta de a se perfectiona si a dobandi noi skill-uri, participa si urmeaza diverse cursuri, online sau fizice, care sa il imbogateasca si sa ii aduca un plus.







Alege personajul cu care te identifici cel mai mult, da-i Share pe Facebook sau Instagram si devino ambasador Top Talents! Poti face asta distribuind imaginea din postarea de pe pagina noastra de Facebook: https://bit.ly/3md3Nt2 

Dar nu uita, asigura-te ca mai intai te-ai inscris la eveniment!
See you there!
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI