MTH Digital lanseaza un program intensiv gratuit de cursuri de digital marketing



MTH Digital
este o agentie de marketing online specializata pe e-commerce care a decis sa lanseze MTH Digital Academy. Aceasta ofera cursuri intensive si programe de internship pentru tinerii care doresc sa invete digital marketing pentru magazinele online. Decizia de a lansa o astfel de oportunitate a venit pe fondul cresterii comertului online in perioada pandemiei.

MTH Academy se lanseaza la inceputul lunii octombrie si se va desfasura pe durata a 2 saptamani, in mediul online.

Anca Toma, Head of Digital MTH Digital declara ca aceasta initiativa isi propune sa formeze specialisti completi care sa inteleaga intregul proces e-commerce. De obicei, in piata exista specialisti pentru diferite arii ale marketingului, insa daca diviziunea rolurilor nu ar mai exista s-ar putea spori vanzarile a adaugat aceasta.

"Am invatat din experienta ca este greu sa gasesti astfel de specialisti deja formati si este dificil si sa convertesti oameni deja specializati pe una dintre directii in acest mix de care e-commerce-ul are nevoie. Ca urmare, am decis sa lansam MTH Digital Academy - un program intensiv de 2 saptamani in cadrul carora participantii vor beneficia in mod gratuit de traininguri intensive de digital marketing si de experienta practica, vor avea de facut proiecte bazate pe cazuri reale si, in urma acestor 2 saptamani, vor avea sansa de a fi unul dintre noii nostri colegi. Evident, programul se va desfasura online" - Anca Toma, Head of Digital MTH Digital

Cei care isi doresc sa se inscrie o pot face trimitand un mail la contact@mth.digital.


 

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI